Home Zdravlje OVAJ RECEPT KORISTE I MANEKENKE: Ravan stomak i SAVRŠENO TIJELO za samo...

OVAJ RECEPT KORISTE I MANEKENKE: Ravan stomak i SAVRŠENO TIJELO za samo 3 dana!

79
0

OVAJ RECEPT KORISTE I MANEKENKE: Ravan stomak i SAVRŠENO TIJELO za samo 3 dana!

Ravan stomak i savršeno tijelo san su svake žene, a da biste ga ostvarili postoji prirodan recept koji će vam pomoći, a koriste ga i mnoge manekenke.

Ovaj obrok se jede samo tri dana za redom, a učinit će pravo čudo za vaš stomak, i spolja, i iznutra.

Sastojci:

-kupus

-cvekla

-mrkva

-limunov sok

-maslinovo ulje

Priprema:

Izrendajte kupus, cveklu i mrkvu u omjeru 3:1:1. Dodajte začine po želji (peršun, celer), izmiješajte povrće, ocijedite tečnost, i prelijte salatu sokom od jednog limuna. Dodajte par kapi maslinovog ulja i to je to. Bitno je da u salatu ne dodajete so ili bilo koje druge dodatke.

Konzumacije:

Jedite ovaj ukusni obrok svaku noć barem tri sata prije spavanja, več za tri dana ćete primijetiti sjajne rezultate.Salatu možete jesti i više dana, ali poslije sedam dana napravite pauzu. Osim što ćete izgeldati mršavije, ova salate će ukloniti sve naslage i sve otpade iz vaših crijeva, ukloniti nadutost i poboljšati rad crijeva. novi.ba

Previous articleOva voda je najmoćniji borac protiv bolesti: Pijte ovaj napitak 7 dana i gledajte kako će se tijelo preporoditi! (RECEPT)
Next articleWC ŠOLJA VAM SE GADI I MISLITE DA JE PRLJAVA? Ova stvar je TRI PUTA GORA I PUNA BAKTERIJA, a stalno vam je u ruci!