Džeja je slomilo ubistvo sestre: EVO KO JE ONA BILA i zašto su je ubili!

Showbizz

Džeja je slomilo ubistvo sestre: EVO KO JE ONA BILA i zašto su je ubili!

Džej Ramadanovski, pjevač za kojim poslednjih dana tuguje cela Srbija, bio je poznat kao veliki veseljak i šaljivdžija. Ipak, malo je poznato da je njegov život obilježila velika tragedija, kada je 2003. godine u Crnoj Gori nestala njegova rođena sestra Šeherezada.

Kada su ga nedavno u emisiji “Balkanskom ulicom” upitali za najveći trenutak tuge, zastao je.

– Sestra kad mi je… poginula. Imao sam tragediju. Tu sam… – toliko mu je bilo teško dok je izgovarao te riječi da je gotovo u trenutku promijenio temu.

Tek godinu dana poslije ubistva, u maju 2004. godine je njeno teijlo pronađeno u Šušnju, kod Bara, a najbolnije za našeg pjevača je bilo to što je naručilac ubistva bio Džejev sestrić, sin njegove najstarije sestre, pišu Novosti.

Džej je tada za “Reviju 92”, izdanje Kompanije Novosti, pričao o smrti koja ga je strašno potresla i obilježila njegov život.

– Šeherezada je moja starija sestra i nestala je prošlog ljeta u avgustu, kada je iz Italije, gdje je živjela, svojim kolima krenula u Beograd. Mjesecima smo njen muž, Italijan, i ja pokušavali da saznamo gdje je. Nagađali smo, da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obavještenja koja bi razriješila misteriju nije bilo – pričao je tada Džej.

On je, nakon povratka sa turneje po Americi dobio glasine da je Šeherezada ubijena, a da je zločinac član njegove porodice.

– Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 eura. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio riješio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umjesto da je bezbjedno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili – ispričao je Džej.

Kada je leš u Šušnju pronađen, policija je na identifikaciju pozvala Šeherezadinu rodbinu. Džej ju je, kako je rekao, odmah prepoznao.

– Oko noge je imala zlatni lančić koji je uvijek nosila – rekao je tada Džej. (telegraf.rs)