OVO SU NAJLJEPŠI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zanimljivosti

OVO SU NAJLJEPŠI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: JESTE LI MEĐU NJIMA?

Kaže se da je ljepota u oku posmatrača, ali ako je vjerovati astrologiji, na fizičku privlačnost može utjecati i horoskopski znak u kojem je osoba rođena. Pet znakova ističu se kao najljepši, piše YourTango, a jeste li vi među njima, provjerite u nastavku.

Ovan – Ovnovi se smatraju jednim od najljepših horoskopskih znakova, a posebno lijepe su im crte lica. U njih se ako zaljubiti, a pogotovo kad tome dodate šarm i inteligenciju koje posjeduju.

Bik – Teško je odoljeti načinu na koji Bik zabaci glavu ili zagrize usnicu. Sve što čini uvijek izgleda elegantno i nevjerovatno privlačno.

Blizanci – Bilo da šetaju ulicom ili plivaju, Blizance ćete uvijek primijetiti. Njihove duge noge i lijepe ruke zaokupit će vam pažnju.

Rak – Najljepše ruke ipak pripadaju Rakovima. Htjet ćete ih dodirnuti i omotati oko svoga tijela. Astrologija tvrdi da je Rak možda i najljepši horoskopski znak od svih.

Lav – Lavove uvijek vodi srce te su zbog toga lijepi i izvana i iznutra. Krase ih lijepa prsa, a kod žena i bujne grudi. hayat.ba