Home Region “Skoro 20 godina smo pokušavali da postanemo roditelji”

“Skoro 20 godina smo pokušavali da postanemo roditelji”

232
0

“Skoro 20 godina smo pokušavali da postanemo roditelji”

“Skoro 20 godina smo pokušavali da postanemo roditelji, ali moja supruga nije mogla da zatrudni. Obavili smo milion pregleda i pretraga i ništa, a onda se desilo čudo.

Sa 44 godine ostala je trudna i našoj sreći nije bilo kraja, ali… Par dana nakon što se porodila moja supruga mi je kroz plač saopštila da je nisam otac djeteta. Jednostavno nije mogla da trpi da me laže jer je zatrudnila sa drugim muškarcem. Kada mi je to rekla ja sam joj prišao i…

Jednostavno nije mogla da trpi da me laže jer je zatrudnila sa drugim muškarcem. Kada mi je to rekla ja sam joj prišao, zagrlio je i rekao da nije bitno i da to nikada više ne spominje.

Nikada je nisam ni pitao kako, gdje i sa kim…

Danas naš sin puni 10 godina i jedino je to važno… Imamo sina imamo naslijednika imamo ispunjen san… Možda će neko reći da sam budala, glup i naivan, ali, ja znam da sam sretan, da je moja porodica sretna, da naš sin raste i razvija se u zdravog i sretnog muškarca i mislim da je to najvažnije.” novi.ba

 

Previous articleLJEKAR IZ SRBIJE IZDAO UPOZORENJE! Vitamin D i C mnogi pogrešno uzimaju, EVO KAD NE TREBATE PITI VITAMIN D!
Next articleHaos u Francuskoj, Pariz gori!