Otkrivena estradna tajna koja je dugo skrivana: Evo kako je jedan poziv promijenio Karleuši život iz korijena kad je sa njenom karijerom bilo sve gotovo!

Showbizz

Otkrivena estradna tajna koja je dugo skrivana: Evo kako je jedan poziv promijenio Karleuši život iz korijena kad je sa njenom karijerom bilo sve gotovo!

Takmičarski šou “Zvezde Granda” su već dugi niz godina jedna od najpopularnijih emisija na našim prostorima. Jelena Karleuša je nedavno, upravo u toj emisiji, iskoristila priliku da se zahvali Saši Popoviću na svemu što je uradio za nju.

– Mnogi od nas su mnogo toga dobili učešćem u ovom šou. Ja sam na primjer dobila za ovih pet godina, pored migrene, dobila sam priliku da me milioni gledalaca na Balkanu, upoznaju u mom pravom svjetlu, da me upoznaju onakvom kakva sam ja stvarno, a ne onakvom kakvu me mediji 25 godina prave. Ja se Saša tebi zahvaljujem što si me zvao u ovaj šou, evo poslije pet godina opet da ti se zahvalim – rekla je Jelena, a onda se umiješala Marija:

– Kako si ti došao na ideju da zoveš mene i nju?

– Ali, ovo je čaroban žiri, ovo su ljudi bez kojih ova emisija stvarno ne bi imala ni ovakav rejting, ni tako dalje. Ali jedini pravi lijepak, jedina prava magija, svih ovih godina ovog šou programa je samo jedna osoba, a to je Saša Popović. Bez njega, ovo ne postoji. Možemo Marija i da odemo, ali “Zvezde Granda” neće postojati, ugasiće se energetski, kada ode Saša Popović, ne na drugi svijet, nego iz ove emisije – rekla je Karleuša, a onda opisala kako je došlo do saradnje:

– Zazvonio mi je telefon, ja sam sjedila u Istanbulu sa Duškom. Sjedili smo kod našeg druga Krasića, sa njegovom ženom, ja sam im ovako rekla: “Ljudi, sa mojom karijerom je gotovo”, oni su pitali zašto: “Ja sam zabranjena apsolutno svuda, na svim televizijama, u svim medijima, ja nemam sem Instagrama gdje da se pojavljujem”. Tog minuta kad sam to izgovorila, zazvonio mi je telefon, pisalo je Saša Popović, ja sam uzela telefon i okrenula ga njima i rekla “Ljudi, vidite”. Duško mi je rekao: “Javi se, brzo”, nisam htjela odmah, javio se Duško, ja sam rekla “da”. Bio je Sale, pitao me kada se vraćam u Beograd, rekla sam za dva dana iako sam se vratila sutradan. Došla sam kod njega kući, bila je Suzana, Saša je postavio čuveno pitanje “Da li si za”, ja sam bez razmišljanja sam rekla “da”, ostalo je historija – ispričala je Jelena. srbijadanas.com