MAJKA ME NIJEDNOM NIJE POSETILA, ČESTO ZAPLAČEM ZBOG TOGA: Džeja je pratila teška sudbina, a ovako je govorio o ODRASTANJU U DOMU!

Showbizz

MAJKA ME NIJEDNOM NIJE POSETILA, ČESTO ZAPLAČEM ZBOG TOGA: Džeja je pratila teška sudbina, a ovako je govorio o ODRASTANJU U DOMU!

Proslavljeni pevač Džej Ramadanovski preminuo je u 57. godini.

Njegov život obeležilo je teško odrastanje, on je od najranijeg detinjstva “šibicario”, a sa 11 godina bio je smešten u jedan beogradski popravni dom.

– U knjizi ću opisati taj period u popravnom domu. Već sada znam da će knjiga imati 101 stranu. Uveče kad legnem kroz glavu mi prolaze razne slike iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vreme mog boravka tamo, majka me nijednom nije posetila, dolazio je samo otac – ispričao je Džej.

– Majka je brinula o mojim sestrama, a otac o meni. Često zaplačem zbog toga. U mojoj grupi u domu je bilo 12 problematičnih dečaka. Više puta smo išli na razgovor sa psihologom, to je bilo obavezno. Od cele te grupe samo smo nas četvorica uspeli u životu, osnovali smo porodice i počeli smo da radimo. Ostali su nastavljali da menjaju domove i ko zna kako su završili.

Po napuštanju doma, pevač je popravio odnos sa majkom.

– Jedan od najlepših trenutaka u životu mi je prvi veliki koncert na Tašmajdanu 1991. godine. Tada sam dobio najlepši aplauz u životu, a posebno sam se raznežio kada se moja majka popela na binu i poklonila mi buket – dodao je Ramadanovski. Kurir.rs/I.B/Informer