FRIŽIDER JE BIO POTPUNO PRAZAN: Džej nikada nije krio da je odrastao u velikoj bedi, a prvi honorar je potrošio na OVO!

Showbizz

FRIŽIDER JE BIO POTPUNO PRAZAN: Džej nikada nije krio da je odrastao u velikoj bedi, a prvi honorar je potrošio na OVO!

Džej Ramadanovski, koji je preminuo u 56. godini života, ostavio je veliki trag na muzičkoj sceni. Od njega su se juče oprostile mnoge javne ličnosti a i građani, odajući mu počast širom Srbije, a i sveta.

Džej nikada nije krio da je imao teško detinstvo, ali to ga nije sprečilo da postane dobar čovek velikog srca, koji je često pomagao drugima. Na pitanje da li se seća na šta je dao prvi honorar Džej je jednom prilikom otkrio:

– Bilo je to sa Rakom Džokićem 1987. godine kada je on organizovao koncert, na kojem sam ja pevao. A, potrošio sam ga da napunim frižider u kući jer je bio potpuno prazan. Da nahranim mnogobrojnu porodicu. Tada nisam smeo više da kradem, pa je meni baš bilo dobro i neobično da odem u prodavnicu i novcem kupim hranu. – rekao je tada Džej.

Inače, Džej je živeo sa bakom Danicom Pekić, a majka je sa sestrama živela nekoliko kuća dalje. Tada je počeo da beži od kuće. Sa drugarima je igrao klikere, dane provodio na ulici, trošio babine pare u luna parku na Kalemegdanu, a i počeo da se bavi džeparenjem.

Uprkos upozorenjima majke, Džej nije odustajao, pa ga je socijalna služba poslala na „prevaspitavanje“ u dom za maloletnike u kojem je odrastao. On je pre nekoliko nedelja gostovao u emisiji gde je otkrio šta mu je najviše falilo u životu i čega mu nikada nije bilo dovoljno.

– Ljubav. To mi je uvek falilo. Kako stari ljudi kažu: “Kad ti je sve idealno u životu, i sve ti ide po volji, ti uzmi jedan kamenčić i stavi u cipelu da te žulja”. Nekom fali ljubav, sad zavisi da li je materinska, očeva, ili od devojaka – rekao je Džej. kurir.rs/novosti