DOKTOR KON NAKON IZVINJENJA PREDSJEDNIKA SRBIJE: Evo šta je poručio Vučiću uživo u programu!

Region

DOKTOR KON NAKON IZVINJENJA PREDSJEDNIKA SRBIJE: Evo šta je poručio Vučiću uživo u programu!

Predrag Kon reagovao je na jučerašnje izvinjenje Aleksandra Vučića zbog napada na Krizni štab, uključujući i one koji dolaze iz redova SNS-a

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon rekao je TV Prva da mu je drago što se predjsednik Srbije Aleksanad Vučić izvinio zbog napada na to tijelo i njega, ali da mu to nije, kako kaže potrebno i dodao da svi imamo samo jednog protivnika.

“Imamo samo jednog protivnika, a ja sebi ne dozvoljavam da imam više protivnika. Sve je u redu, sve će doći na dnevni red, meni ta istorija ne znači ništa”, rekao je Kon za Prvu i dodao da jako poštuje svoj posao.

Upitan da li je razmišljao da zbog verbalnih napada na njega napusti Krizni štab, Kon je samo odgovorio da je on svoju odluku donio davno.

Predsjednik Srbije juče se oglasio na svom Twitter profilu i uputio izvinjenje Predragu Konu i članovima Kriznog štaba zbog, kako je istakao, svakodnevnih napada, pa i onih koji dolaze iz redova Srpske napredne stranke (SNS).

“Izvinjavam se dr Konu i Kriznom štabu zbog napada koji dolaze i iz stranke koju vodim. Izvinjavam im se, jer to ničim nisu zaslužili”, napisao je Vučić i ocijenio kako se u Srbiji najmanje cijeni odgovornost.

“Da pobijedimo politikanstvo i neozbiljnost, biće nam potrebno još mnogo vremena”, poručio je juče Vučić. novi.ba