Home Magazin Showbizz CECA JE IMALA SAMO JENOG DEČKA NAKON ARKANA: Njen bivši dečko danas...

CECA JE IMALA SAMO JENOG DEČKA NAKON ARKANA: Njen bivši dečko danas ima 43 godine, A TEK KAD VIDITE KAKO IZGLEDA! Ceca i ne sluti…

553
0

CECA JE IMALA SAMO JENOG DEČKA NAKON ARKANA: Njen bivši dečko danas ima 43 godine, A TEK KAD VIDITE KAKO IZGLEDA! Ceca i ne sluti…

Iako svoj ljubavni status godinama krije i drži u tajnosti, Ceca je jednog muškarca ipak predstavila javnosti. Riječ je o bivšem manekenu Vladimiru Cvetkoviću Cveletu sa kojim je ona provela 6 mjeseci.

– Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih riječi. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lepe uspomene na vrijeme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo – izjavila je Ceca za medije nakon njihovog raskida.

– Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće. Nije avanturista po prirodi kao ja. Ono što se desilo poslije veze zasmetalo mi je najviše. Imao sam određenih neprijatnosti od strane raznih novinara koji su pisali neistine, a moje komentare nisu željeli da objave – jednom prilikom je rekao Cvetković.

Vladimir ima 43 godine i izgleda dosta drugačije. I dalje je u dobroj formi, postao je uspješan poslovan čovek u oblasti medicine, preciznije, u poslu sa transplantacijom kose. balasevizam.novi.ba

Previous articleGledaoci tražili od doktorke da SKINE MASKU jer je nikada nisu vidjeli bez ove zaštite: KAD JE SKINULA SVI SU OSTALI IZNENAĐENI (FOTO)
Next articleOTAC DARKA LAZIĆA U LOŠEM ZDRAVSTVENOM STANJU! Oglasio se pevač: Preživećeš ti iako su ti dali 1 odsto šanse (FOTO)