Home Magazin Showbizz LJUDI, MI SE VOLIMO, TO JE BIO NAŠ DOGOVOR! Muž Tanje Savić...

LJUDI, MI SE VOLIMO, TO JE BIO NAŠ DOGOVOR! Muž Tanje Savić nakon pomirenja tvrdi da je sve bila PREVARA: Izneo ŠOK detalje!

100
0

LJUDI, MI SE VOLIMO, TO JE BIO NAŠ DOGOVOR! Muž Tanje Savić nakon pomirenja tvrdi da je sve bila PREVARA: Izneo ŠOK detalje!

Tanja Savić poslednjih osam meseci javno je tvrdila da je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju bez njenog znanja, a sada se pomirila sa njim.

Sada se oglasio i Dušan, te je naveo da se njih dvoje zapravo nikada nisu ni svađali, već da je sve bio marketinški trik

– Tanja i ja se jesmo pomirili. Govori mi da me voli i da misli na našu ljubav beskrajno. Takođe, i ja se isto tako osećam – rekao je on, a onda izjavio nešto što se kosi sa svime što je do tada rekao. Prema njegovim tvrdnjama, zapravo, čitava njihova priča o otmici i nasilju je farsa za javnost – rekao je on i dodao:

– Ljudi, mi se volimo! Ovo sve što smo napravili, bio je naš dogovor kako bismo malo podigli prašinu – izjavio je on, bez griže savesti. Jovančević nam je potom prosledio SMS poruke koje je razmenjivao sa Tanjom, a za koje tvrdi da su nastale pre nekoliko dana. U njima mu ona zaista govori da ga voli i da joj nedostaje, kao i to da mašta o danu kada će se probuditi pored njega i dece.

Na pitanje zbog čega onda govori suprotno u javnosti, kratko je rekao:

– Tanja sebi pravi marketing, jer treba da izbaci novu pesmu. Kurir.rs/I.B/Alo

Previous article(VIDEO) Upoznajte čoveka (63) koji nije popio ni GUTLJAJ VODE čitavih dvadeset sedam godina!
Next articleDRAGANA MIRKOVIĆ RETKO DELI INTIMU, ALI JE SAD MORALA: Pevačica pokazala atmosferu u svom DOMU! Kao na FILMU! (FOTO)