Home Region Žena traži razvod jer je muž previše voli i nikad se ne...

Žena traži razvod jer je muž previše voli i nikad se ne svađa s njom…

327
0

Žena traži razvod jer je muž previše voli i nikad se ne svađa s njom…

Žena iz indijskog okruga Sambhal u saveznoj državi Uttar Pradesh je zatražila razvod nakon 18 mjeseci braka, prenosi India today. Obratila se šerijatskom sudu u Sambhalu kako bi zatražila razvod, ostavljajući sud zbunjenim. Zašto? Suprug je previše voli i ne svađa se s njom.

Na upit da objasni svoj zahtjev, žena je rekla kako je suprug previše voli i nikad se nije svađao s njom, i da ona to ne može da prihvati. Žena je rekla da joj suprug čak pomaže u kuhanju i obavljanju kućanskih poslova. U obraćanju sudu rekla je kako joj je dosta toga i zatražila od suda da poništi njen brak. Kaže da ne želi život u kojem njezin suprug pristaje na sve.

“Ne viče na mene i nije me nikada naljutio. Kad god pogriješim, uvijek mi oprosti. Htjela sam da se svađamo. Ne treba mi život u kom je suprug u svemu saglasan sa mnom”, izjavila je nezadovoljna žena.

Nakon što su je saslušali, zbunjeni sveštenici šerijatskog suda odmah su odbili njen zahtjev koji su opisali kao neozbiljan, i zamolili su supružnike da sami riješe svoje nesuglasice. Međutim, nakon što je odbijen njen zahtjev za razvod braka, žena se obratila članovima lokalne skupštine. I oni su odbili da se miješaju u intimne stvari bračnih drugova.

Sudeći prema lokalnim medijima, ženin suprug rekao je kako misli da nije uradio ništa pogrešno, već je samo htio da bude savršen suprug. index.hr

Previous articleŽENA OD SULTANA KOPIRA LUNU ĐOGANI: Pojavila se u ovoj kombinaciji, skinula CEO STAJLING! (FOTO)
Next articleSUZANA MANČIĆ SMRŠALA 5 KG ZA 8 DANA, A EVO KAKO: Svako jutro pila OVO (FOTO)