Home Magazin Showbizz (VIDEO18+) APARTMAN SE TRESE I OVOG JUTRA! Kulićkini vešti prsti USREĆILI ZOLU,...

(VIDEO18+) APARTMAN SE TRESE I OVOG JUTRA! Kulićkini vešti prsti USREĆILI ZOLU, a onda se popela na njega i priredila SPEKTAKL ispod pokrivača…

203
0

(VIDEO18+) APARTMAN SE TRESE I OVOG JUTRA! Kulićkini vešti prsti USREĆILI ZOLU, a onda se popela na njega i priredila SPEKTAKL ispod pokrivača…

Od kako je Marija Kulić, silom prilika, morala na kratko da napusti rijaliti, Miljana Kulić i Lazar Čolić su se “odomaćili” u apartmanu, te svaki slobodan trenutak biraju kako bi bili zajedno i razgovarali o njenoj trudnoći. Podsećamo, Kulićeva i Čolić čekaju dete, što je jedna od glavnih tema u rijalitiju.

Međutim, ono što je postalo njihova svakodnevica, oni ne birajući vreme, redovno imaju intimne odnose, i to u krevetu Miljanine majke. Naime, oni su danima unazad imali nekoliko puta odnose ispod pokrivača, a to nije izostalo ni ovog jutra. Pošto je Miljana proverila da li je njen dečko istuširan i čist, oni su sa sakrili ispod pokrivača, a Čolić se prepustio spretnim prstima Kulićeve.

Nakon toga, usledio je i se*s, koji je i ovog jutra tresao apartman.Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen 

Previous articleSTRAŠNO UPOZORENJE DOLAZI IZ VUHANA: Da li je KORONAVIRUS samo početak VEĆEG ZLA?
Next articlePROŠLA SAM KROZ 2 RATA I NEMAŠTINU! ISPUNJAVAM FANTAZIJE, ALI NEKE NISU LJUDSKE: Elektra priznala šta sve radi za mušterije! ŠOK!