Home Magazin Showbizz Korona ušla u Zadrugu? Produkcija negira, ali jedan detalj sa snimka sve...

Korona ušla u Zadrugu? Produkcija negira, ali jedan detalj sa snimka sve brine!

164
0

Korona ušla u Zadrugu? Produkcija negira, ali jedan detalj sa snimka sve brine!

Na društvenoj mreži Tviter objavljen je snimak iz rijalitija “Zadruga”, u kojem se učesnici žale da se ne osjećaju dobro i da imaju temperaturu, što je jedan od simptoma koronavirusa.

Voditelj i glumac Dragan Marinković Maca ušao je u rijaliti sa vizirom na glavi i pokušao da okupi učesnike za stolom. Međutim, mnogi od njih žalili su se na temperaturu.

Na snimku se vidi i čuje kako dvojica učesnika ističu da se ne osjećaju dobro, a jedan je čak rekao da je na antibioticima, dok šestoro njih govori kako imaju temperaturu. Voditelj je naglasio da su mu iz režije javili da nemaju nikakvu temperaturu, već da uzmu vitamin C, i da ustanu.

“Tinja zaraza u našem omiljenom kupleraju, Pinkovom mezimčetu, epidemiološkom leks specijalisu i neuništivom dokumentarnom programu. Krizni štab, nadležni, imate preča posla, zar ne”, napisao je jedan korisnik ove društvene mreže, a spomenuti snimak možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, i u junu ove godine učesnici “Zadruge” žalili su se na temperaturu, ali produkcija ovog rijalitija uprkos apelima stručnjaka nije reagovala, prenosi “Nova“. Nova.rs

Previous articleDok se estradnjaci bore za opstanak, Haris Džinović gradi luksuznu vilu!
Next articlePRVA FOTKA DEDE I UNUKA: Đani istopio svima SRCA, a ove 2 koleginice su odmah ostavile komentar! (FOTO)