KAO BOMBA ODJEKNULA VIJEST O POMIRENJU TANJE I DUŠANA, A SAD SE ONA OGLASILA: Na Instagramu podijelila sliku (FOTO)

Showbizz

KAO BOMBA ODJEKNULA VIJEST O POMIRENJU TANJE I DUŠANA, A SAD SE ONA OGLASILA: Na Instagramu podijelila sliku (FOTO)

Pjevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je prije osam mjeseci optužila da je kidnapovao njihove sinove i odveo u Australiju.

– Tačno je da smo se Dušan i ja pomirli, i to prvenstveno zbog dece. Sinove smo stavili na prvo mjesto jer smo shvatili da je za njih najbolje da odrastaju u Australiji – rerkla je pjevačica.

– Redovno se čujem sa sinovima. Maksim i Đorđe su presrećni kada se gledamo preko video-poziva. Drago mi je da je i Dušan to uvidio i sada mi dopušta da svakodnevno komuniciram sa sinovima preko njegovog telefona – dodala je Tanja.

– Prošlo je već osam mjeseci kako se nismo uživo vidjeli i zagrlili. Baš mi je teško bez njih i živim za dan kada ćemo svi biti zajedno. U Australiji je sada ljeto, pa moji dečaci često idu na plažu. Maksim i Đorđe su dobri đaci, najvažnije mi je da ih izvedem na pravi put. Tamo država dosta brine o građanima i zato je bolje da mi deca odrastaju u Australiji – navela je ona, pa zaključila:

– Jedva čekam da odem kod mojih. To sada, međutim, nije moguće zbog korone. U Australiji se ne piše svakog dana o virusu, tamo je drugačija situacija nego kod nas.

Međutim, poslije pisanja medija, sinoć se Tanja oglasila i demantovala vijest o pomirenju:

– Ovo nije moja izjava i svi oni koji me prate treba to da znaju. – Napisala je Tanja. novi.ba