Home Region SLOVENIJA: NEVIĐENE NESREĆE U TUNELU, 11 KAMIONA I 1 AUTOMOBIL!

SLOVENIJA: NEVIĐENE NESREĆE U TUNELU, 11 KAMIONA I 1 AUTOMOBIL!

104
0

SLOVENIJA: NEVIĐENE NESREĆE U TUNELU, 11 KAMIONA I 1 AUTOMOBIL!

Na štajerskoj autocesti prema Mariboru u tunelu Trojane dogodile su se čak tri prometne nesreće u kojima je sudjelovalo 11 kamiona i jedan automobil. U prvom sudaru sudjelovala su dva kamiona i jedan automobil. U drugoj nesreći, također u sudaru, sudjelovalo je pet kamiona. U trećem sudaru ispred tunela sudjelovala su još četiri kamiona. Jedna je osoba ozlijeđena.

Ponovo je otvorena štajerska autocesta između čvorova Blagovica i Trojane prema Mariboru. Na nekoliko dionica između Šentjakoba i Blagovice promet se i dalje odvija usporeno. Vrijeme putovanja produžuje se za oko 20-30 minuta. U tri nesreće sudjelovalo je više od deset vozila prenosi Kam-Bus.

Ljubljanska policija objavila je da su se oko 9.30 u tunelu Trojane prema Mariboru dogodile tri prometne nesreće. Prema dosad poznatim informacijama, u prvoj nesreći u sudaru u tunelu sudjelovala su dva kamiona i jedan automobil. U drugoj nesreći u sudaru tunela sudjelovalo je pet kamiona.

Prema prvim informacijama, samo je vozač jednog od kamiona lakše ozlijeđen. U trećoj nesreći, ispred tunela, u sudaru su sudjelovala još četiri kamiona. crna-hronika.info

Previous articleOD SUTRA KREĆU KAZNE ZA KRŠENJE MJERA U HRVATSKOJ, EVO NA ŠTA TREBA PAZITI!
Next articleNISU UOPŠTE HRABRI, TREBA IH SANKCIONISATI: Ceca Ražnatović otkrila sa čim ESTRADA muči MUKU! Nije jedina!