Priča se da se Mile Kitić i Marta Savić razvode, a evo šta KOMŠIJE kažu o poznatom paru!

Showbizz

Priča se da se Mile Kitić i Marta Savić razvode, a evo šta KOMŠIJE kažu o poznatom paru!

U medijima su se nedavno pojavile priče da se pevač Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić navodno razvode.

Komšije otkrivaju da ne veruju u priče o razvodu estradnjaka, a da se pevački par u kraju gde žive ponaša kao da nisu poznate ličnosti. Njihovu ćerku Elenu, pak, najmanje viđaju.

Pevačica je od početka pandemije bila u Dominikanskoj Republici. U elitnom kraju u centru grada gde ovaj estradni par ima velelepnu vilu u kojoj žive sa ćerkom Elenom, koja je takođe pevačica, od komšija priča o razvodu nije bilo ni na vidiku.

– Sretala sam ih često ovde, međutim, sada ređe. Mile je pre neki dan prošao ovuda, ali Marte nema mesecima. Čitala sam u medijima da je otišla na neko putovanje. E ako se do sada nisu rastali, neće sigurno jedan pevačicin odmor da im pokvari planove. Vidi se da se vole i da su zaljubljeni – smatra komšinica iz obližnje trgovinske radnje, koja je poželela da ostane anonimna.

Jedna komšinica ih je nahvalila:

– Sjajne su komšije, uvek se fino jave i vedrog su duha.

Jedan od majstora koji radi na obližnjem gradilištu kaže da je video Mileta pre neki dan.

– Prošao je tu nekoliko puta. Najnormalniji čovek, kao da uopšte nije poznat. Došao je iz Hrvatske, tako da ga malo pa malo sretnemo. Ten mu je preplanuo, vidi se da je uživao tokom putovanja – izjavljuje za Super TV građevinac iz komšiluka.

S obzirom na to da se u blizini nalazio i frizerski salon, dve ljubazne devojke istakle su da često viđaju njihovu ćerku Elenu.

– Elena često prolazi ovuda, čini nam se da je vozila neki namunjeni džip, ali nismo sigurne. Marta često šeta bez šminke kada je tu i bude u opuštenom izdanju. Mile stalno u ruci nosi novine i ide do prodavnice da kupi namirnice. Priče o razvodu nisam čula, tako da ne mogu to da tvrdim – govori jedna od devojaka, dok se druga nadovezuje.

– Nisam toliko obraćala pažnju, ali da, sretnem ih. Isto sam videla Kitića kako nosi kese iz prodavnice, dok Elenu stvarno nisam imala prilike da ugledam. Volim njenu muziku i često je slušam, ona je pogotovo sada popularna. srbijadanas.com