Home Magazin Zanimljivosti MUŠKARAC U BRAKU SA DVIJE ŽENE: NE ISKLJUČUJU MOGUĆNOST ŠIRENJA LJUBAVNOG TROUGLA!

MUŠKARAC U BRAKU SA DVIJE ŽENE: NE ISKLJUČUJU MOGUĆNOST ŠIRENJA LJUBAVNOG TROUGLA!

167
0

MUŠKARAC U BRAKU SA DVIJE ŽENE: NE ISKLJUČUJU MOGUĆNOST ŠIRENJA LJUBAVNOG TROUGLA!

Džimi Silva (36) i Čača Sagun (32) iz Kalifornije zajedno su više od decenije, a počeli su da se zabavljaju i sa Samer (26) nakon što su oboje “pali” na nju na jednom poslovnom sastanku 2012. godine.

Trojac je počeo da se zabavlja, ali godinama su držali vezu otvorenom i eksperimentisali, sve dok prošle godine u Džimi nije zaprosio obje djevojke koristeći dva dijamantska prstena izrađena od jednog kamena izrezanog na dva dijela, prenosi B92.

U međuvremenu počeli su da razgovaraju i o širenju porodice, a Džimi je otkrio da želi da mu obje supruge zatrudne istovremeno, prenosi “Daily Mail”. Džimi je kleknuo pred djevojke na desetu godišnjicu veze sa Čačom 2019. godine.

Iako nisu ozakonili svoju vezu, ceremoniju vjenčanja održali su krajem godine i smatraju se supružnicima. Iako su u predanoj vezi, svi priznaju da ih privlače druge žene i ne isključuju mogućnost širenja svog ljubavnog trougla, a nadaju se i da će uskoro dobiti djecu. hayat.ba

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jimmy & Chacha & Summer (@polyam.us)

Previous articleVEĆ STOTINAMA GODINA NAJJEFTNIJI LIJEK IZ PRIRODE: SAZNAJTE ŠTA SVE LIJEČI NAJSTARIJI DOMAĆI PRIPRAVAK I KAKO GA PRAVILNO KORISTITI!
Next article(VIDEO) SVE JE GOTOVO ZA PET MINUTA: EVO KAKO NAPRAVITI DOMAĆU ZUBNU PASTU OD KOJE ĆE VAM ZUBI ZABLISTATI KAO NIKADA!