Srpska pjevačica bez blama otkrila da se bavi pro*titucijom već 10 godina: Evo kolika joj je tarifa i ko su joj mušterije!

Showbizz

Srpska pjevačica bez blama otkrila da se bavi pro*titucijom već 10 godina: Evo kolika joj je tarifa i ko su joj mušterije!

Transrodna pjevačica Elektra Elit posljednjih nekoliko mjeseci sve češće se pojavljuje u medijima. U nekoliko domaćih intervjua istakla je kako se pored pjevanja bavi biznisom, ali nije precizirala kojim. Ona je sada za švajcarski lokalni kanal „TeleZuri“ bez blama i stida ispričala kako se bavi pros..tucijom, jer je to kod njih legalizovano. Na početku razgovora, bez imalo stida, Elektra je obrazložila da se njen biznis odvija onlajn putem.

– Za vrijeme korone sam onlajn putem počela da zarađujem. Stiglo mi je preko 2.000 poruka. Mogu ti reći da se to isplati. Postoje samo četovi gdje se pišu poruke sa korisnicima mojih usluga ili video pozivi kao druga solucija. Ne mogu reći da je za moj posao loše vrijeme. Kada bih rekla to, sigurno bih lagala. Ne smijemo zaboraviti da smo prije izolacije imali savršeno vrijeme za posao – govori transrodna pjevačica koja je dugo prije korona virusa radila u poznatoj ulici „Langstrasse“ u Cirihu, gdje pros..tutke nude svoje usluge.

– Ako pros..tutka od deset do dvadeset godina provede u „Langstrasse“, poznatoj ulici u Cirihu, sobu pritom plaća dvije ili do tri hiljade franaka i ostaje deset godina u toj ulici, to znači da ona tamo zarađuje novac. Zbog toga mi tamo i ostajemo. Poznajem mnoge žene iz te ulice. Sada pričam iskreno i bez tajne. Svake nedjelje kao pros..tutke dobijamo novac od fondacija, gdje se donacije kreću od 100 do 500 franaka, a nekad i više. Uglavnom nas pomažu sa svih strana – izjavljuje Elektra bez blama, dok usput opisuje kako se odvija priprema u sobama i koji su muškarci njene mušterije.

– U sobama je sve pripremljeno i prije toga dezinfikovano. Ali hajmo realno, ko mene može da kontroliše u sobi kada sam sa mušterijama. Moje lične mušterije su hetero muškarci, oženjeni muškarci, homos.ksualci ne dolaze kod trans ili transrodnih osoba. Kod mene obično dolaze oni koji već imaju djevojke i žene – kaže pjevačica koja smatra da na bolji način može da ispuni želje muškarcu od žene, jer je ona prije operacija bila muško i zna kako oni razmišljaju.

– Transrodne osobe ne razmišljaju kao žene, nego kao muškarci. To znači da ako si ti moja mušterija, i ti si muškarac, znaš šta želiš, ali ja sam takođe bila muško i shvatam tvoje potrebe. To je velika prednost u mom slučaju. Mušterije imaju veće poštovanje sa mnom, nego sa ženom. Dosta su slobodniji u intimnim odnosima. Imam i brze mušterije koje dođu na pet i deset minuta – govori Elit koju nijednog trenutka nije bilo sramota i usput do detalja bez imalo blama govori koji je njen cjenovnik.

– Moj sat košta između 300 i 500 franaka, u zavisnosti od fantazija mušterije. Sama odlučujem koliko ću intimne odnose naplatiti, jer sam preko deset godina u toj ulici u Cirihu – zaključuje Elektra Elit koja se nijednog minuta nije posramila.

Podsjetimo, Elektra Elit je transrodna pjevačica koja se pojavila na srpskom tržištu prije nekoliko mjeseci. Elektra je prije 13 godina prestala da bude muško i promijenila spol. Iza sebe ima brak i dvoje djece, koja nijednog trenutka nisu osudila njenu odluku. Sin i kćerka su ponosni na nju, a „tata“ će je zvati do kraja života. republika.rs