Home Magazin Showbizz (VIDEO) MINA PLJUNULA CARA POSRED LICA! Filip joj rekao samo jednu reč,...

(VIDEO) MINA PLJUNULA CARA POSRED LICA! Filip joj rekao samo jednu reč, ona potpuno izgubila kontrolu!

152
0

(VIDEO) MINA PLJUNULA CARA POSRED LICA! Filip joj rekao samo jednu reč, ona potpuno izgubila kontrolu!

Tenzija između Mine Vrbaški i Filipa Cara dostigla je vrhunac, a njegove uvrede nizale su se jedna za drugom, zbog čega zadrugarka više nije mogla da izdrži, pa ga je pljunula u lice.

– Ti si ološ i to je to! Ja ću te pustiti da se javno k*raš! Ja sam video, nisam nikome verovao da si drolja! I uvek ćeš biti samo izj*bana! – povikao je Filip.

– Smrdiš na alkohol! Smrdiš alkoholičaru, ‘ajde miči mise! Šta ću ostati? Mamu ti j*bem – odbrusila je Mina i pljunula Filipa u lice.

– Znaš sa kakvim p**kama sam ja bio u životu? Ti si za njih nula! Ja sam te zavoleo, jer sam mislio da si nešto drugo, ali ti si ništa, i ispod toga! Ti si drolja, javna drolja i pusti ću da tako i bude. Mislio sam da si dama i gospođa i zato sam leteo za tobom, nisam znao da si drolja! Uvek ćeš flertovati, možeš plakati mami svojoj! K*raj se preda mnom sa kim hoćeš, znaš koliko me boli k*rčina više za tebe?! Ti si osoba sa kojom sam bio i koju sam j*bao, ništa drugo – nastavio je Car. kurir.rs

 

Previous articleJEDNA OD OSNOVNIH NAMIRNICA JE LEK ZA VISOKI KRVNI PRITISAK! Imamo je kod kuće svi a nikad je ne koristimo za to!
Next articlePEVAČI UZELI OGORMNE PARE ZA NOVU GODINU: Narod pokupovao karte za DOČEK kao da nije KORONA!