Home Zdravlje TRIK KOJI JE SVE ODUŠEVIO: Sastojak koji svi imamo kod kuće OPORAVLJA...

TRIK KOJI JE SVE ODUŠEVIO: Sastojak koji svi imamo kod kuće OPORAVLJA kosu i MAGIČAN je!

113
0

TRIK KOJI JE SVE ODUŠEVIO: Sastojak koji svi imamo kod kuće OPORAVLJA kosu i MAGIČAN je!

Bez čiste i zdrave kože glave nema ni lepe kose, a nega temena je često na poslednjem mestu.

Kada je teme čisto kosa se manje nasti, brže raste i deluje svilenkastije i zdravije. Dobro je s vremena na vreme uraditi piling kože glave i ukloniti ostatke preparata koje koristite i masnoću koja se taloži.

Umesto da potrošite gomilu novca na proizvode iz parfimerija, napravite sami piling, dodavanjem kašike šećera u šampon koji inače koristite. Bez mnogo muke napravite sami piling Granule šećera će uraditi blagi piling i ukloniti sve mrtve ćelije, a ujedno će omogućiti da regenerator koji budete koristili lakše i bolje prodre u vlasi i hidrira ih.

Upotreba:

Kada pomešate šampon i šećer uradite blagu masažu u trajanju od 3-4 minuta kako biste bili sigurni da su sve nečistoće uklonjene. Nakon toga operite kosu kao što to inače radite. Šećer će se istopiti pa nema brige da će ostati u kosi. Najbolje je da ovaj postupak ponavljate između svakog trećeg i petog pranja kose. (Espreso.rs/MagazinNovosti)

Previous articleVAŽNO DA ZNATE, studija pokazala DODATNE NEVOLJE zbog zatvaranja: KORONA dugotrajno tera u NESANICU i u OVU BOLEST!
Next articleSTRUČNJACI KAŽU DA NAM JE JAK IMUNITET SADA VAŽNIJI NEGO IKADA: A za to vam TREBA samo ovaj JEDAN NAPITAK! (RECEPT)