SRPSKA PEVAČICA PRIZNALA DA JE PRO*TITUTKA: Sat kod mene košta oko 500 franaka, radim preko 10 godina, najviše me vole OŽENJENI!

Showbizz

SRPSKA PEVAČICA PRIZNALA DA JE PRO*TITUTKA: Sat kod mene košta oko 500 franaka, radim preko 10 godina, najviše me vole OŽENJENI!

Transrodna pevačica Elektra Elit poslednjih nekoliko meseci sve češće se pojavljuje u medijima.Ona je sada za švajcarski lokalni kanal “TeleZuri” bez pardona ispričala kako se bavi pro*titucijom, jer je to kod njih legalizovano. Na početku razgovora, bez imalo stida, Elektra je obrazložila da se njen biznis odvija onlajn putem.

“Za vreme korone sam onlajn putem počela da zarađujem. Stiglo mi je preko 2.000 poruka. Mogu ti reći da se to isplati. Postoje samo četovi gde se pišu poruke sa korisnicima mojih usluga ili video pozivi kao druga solucija. Ne mogu reći da je za moj posao loše vreme. Kada bih rekla to, sigurno bih lagala. Ne smemo zaboraviti da smo pre izolacije imali savršeno vreme za posao”, govori transrodna pevačica koja je dugo pre korona virusa radila u poznatoj ulici u Cirihu, gde pro*titutke nude svoje usluge.

“Ako pro*titutka od deset do dvadeset godina provede u poznatoj ulici u Cirihu, sobu pritom plaća 2 ili 3.000 franaka i ostaje deset godina u toj ulici, to znači da ona tamo zarađuje novac. Zbog toga mi tamo i ostajemo. Poznajem mnoge žene iz te ulice. Sada pričam iskreno i bez tajne. Svake nedelje kao pro*titutke dobijamo novac od fondacija, gde se donacije kreću od 100 do 500 franaka, a nekad i više. Uglavnom nas pomažu sa svih strana”, izjavljuje Elektra bez blama, dok usput opisuje kako se odvija priprema u sobama i koji su muškarci njene mušterije.

“U sobama je sve pipremeljeno i pre toga dezinfikovano. Ali hajmo realno, ko mene može da kontroliše u sobi kada sam sa mušterijama. Moje lične mušterije su hetero muškarci, oženjeni muškarci, homoseksualci ne dolaze kod trans ili transrodnih osoba. Kod mene obično dolaze oni koji već imaju devojke i žene”, kaže pevačica koja smatra da na bolji način može da ispuni želje muškarcu od žene, jer je ona pre operacija bila muško i zna kako oni razmišljaju.

“Transrodne osobe ne razmišljaju kao žene, nego kao muškarci. To znači da ako si ti moja mušterija, i ti si muškarac, znaš šta želiš, ali ja sam takođe bila muško i shvatam tvoje potrebe. To je velika prednost u mom slučaju. Mušterije imaju veće poštovanje sa mnom, nego sa ženom. Dosta su slobodniji u intimnim odnosima. Imam i brze mušterije koje dođu na pet i deset minuta”, govori Elit koju nijednog trenutka nije bilo sramota i usput do detalja bez imalo blama govori koji je njen cenovnik.

“Moj sat košta između 300 i 500 franaka, u zavisnosti od fantazija mušterije. Sama odlučujem koliko ću intimne odnose naplatiti, jer sam preko deset godina u toj ulici u Cirihu”, zaključuje Elektra Elit koja se nijednog minut nije posramila.

Podsetimo, Elektra je pre 13 godina prestala da bude muško i promenila pol. Iza sebe ima brak i dvoje dece, koja nijednog trenutka nisu osudila njenu odluku. Sin i ćerka su ponosni na nju, a “tata” će je zvati do kraja života. Kurir.rs/K.Đ/Blic