Home Region NE JEDITE OVE GRICKALICE! Ako ste ih kupili, vratite ih u prodavnicu...

NE JEDITE OVE GRICKALICE! Ako ste ih kupili, vratite ih u prodavnicu i VRATIĆE VAM NOVAC: Zbog pesticida se s hrvatskih polica povlače popularne grickalice!

68
0

NE JEDITE OVE GRICKALICE! Ako ste ih kupili, vratite ih u prodavnicu i VRATIĆE VAM NOVAC: Zbog pesticida se s hrvatskih polica povlače popularne grickalice!

Ministarstvo poljoprivrede obavještava o opozivu proizvoda: GRISSINI CROCCANTI AI CEREALI 250g – TRE MULINI (Grisini s raži, sojom, ekspandiranom durum pšenicom, ekspandiranom rižom i sjemenkama sezama), LOT brojeva: U 2741, U 2742, najbolje upotrijebiti do 30. 9. 2021.

Proizvod se povlači zbog povećane količine pesticida etilen oksida.

Nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 396/2005 Europskog parlamenta i Vijeća od 23. veljače 2005. o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog podrijetla i o izmjeni Direktive Vijeća 91/414/EEZ i Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Detaljniji podaci o opozivu proizvoda dostupni su na službenim stranicama subjekta u poslovanju s hranom https://www.eurospin.hr/obavijest-o-povlacenju-proizvoda-grissini-croccanti-ai-cereali-250g-tre-mulini/. Na službenoj je stranici objavljena i obavijest kako se proizvod može vratiti u najbližoj poslovnici gdje se može ostvariti povrat novca ili zamjena za drugi proizvod i bez predočenja računa.

Podaci o proizvodu:

Proizvođač: Grissitalia S.R.L., Via Valle S Bartolomeo 37, Alessandria, Italija Proizvedeno za: EUROSPIN ITALIA S.p.A. – Via Campalto 3/D, San Martino B.A. (VR), Italija Proizvod na tržište RH stavlja: EUROSPIN Hrvatska d.o.o., Jelačićev trg 7, Rijeka. novi.ba

Previous articleSTRUČNJACI KAŽU DA NAM JE JAK IMUNITET SADA VAŽNIJI NEGO IKADA: A za to vam TREBA samo ovaj JEDAN NAPITAK! (RECEPT)
Next articleGOCA BOŽINOVSKA ZBOG BUDUĆEG MUŽA NAPUŠTA MUZIKU: Ozbiljan čovjek, on će da zarađuje, A ONA ĆE DA BRINE O NJEMU!