Home Magazin Showbizz ZGODNA BAKA IZAŠLA NA SCENU “NIKAD NIJE KASNO” I SVE ODUVALA: Ima...

ZGODNA BAKA IZAŠLA NA SCENU “NIKAD NIJE KASNO” I SVE ODUVALA: Ima šestero djece, KAD SU VIDJELI KAKO IZGLEDA SVI ZANIJEMILI (FOTO)

258
0

ZGODNA BAKA IZAŠLA NA SCENU “NIKAD NIJE KASNO” I SVE ODUVALA: Ima šestero djece, KAD SU VIDJELI KAKO IZGLEDA SVI ZANIJEMILI (FOTO)

Još jedno čarobno nedeljno veče otvorio je dobro poznati dvojac, koji u šouu “Nikad nije kasno” čine Dragana Katić i Žika Jakšić. Uz dobrodošlicu Saši Miloševiću Maretu, Jovani Cavić i Dejanu Petroviću, startovala je treća epizoda popularnog takmičenja.

Takmičarsko veče otvorila je majka troje dece, Mirjana Bažalac (42) iz Kraljeva koja često u šali kaže i da je “zla maćeha”, ali i s*ksi baka. Želela je da bude glumica ili pevačica, silom prilika počela je da radi već sa 14 godina, a danas o svom teškom detinjstvu gotovo da i ne govori.

– Baš smo teško živeli, a jedno vreme sam bila jedina u porodici koja je zarađivala. Pevala sam po lokalčićima, kafanicama, kasnije sam ušla u bendove – ispričala je Mirjana i dodala da se kaje zbog prvog braka i što nije završila školu.

– Četrdesetdve godine sam dala porodici, sad sam sebi najvažnija. Vreme je da gradim karijeru – poručila je prva takmičarka koju su svi u studiju dočekali salvom aplauza.

Žika joj je poželeo dobrodošlicu i otkrio gledaocima da se Mirjana i on poznaju, kao i da se nisu videli 20 godina.

– Mnogo mi je drago da te vidim na ovoj sceni, eto, postala si baka sa dva braka – našalio se Jakšić i pohvalio je što danas ima šestoro dece, troje svoje, a troje od supruga.

– Moja želja je da svi dođu ovde i da vidite tu lepotu – izjavila je ona.

Čim ju je ugledao, Dejan se pokazao kao pravi lokal patriota, pružio joj podršku i otkrio gledaocima da je ona njegova snajka, tačnije da je udata za njegovog prijatelja i komšiju iz sela Dubokog.

U takmičenju se predstavila pesmom Ane Bekute iz 1986. godine “Ti mi trebaš”, a njena maestralna interpretacija kupila je sve.

– Da Mirjana ne peva ovako dobro, teško da bi mi nju u Dubokom primili kao snajku – našalio se Petrović i dodao da je bila sjajna, dok je glumica Jovana Jelovac gotovo ostala bez teksta

– Da sam ja u kafani i da ti pevaš, ne bih te pustila da odeš nikada. Pre svega, prelepo izgledaš i odlično se ponašaš na sceni, pleniš. Jedino mogu da ti kažem – svaka čast! – poručila je glumica, a ni Mare nije krio oduševljenje njenim pevanjem. Ipak, priznao je da je mu emisija polako nabija komplekse.

– Imam 52 godine i još nisam deda, a pogledaj žene kako izgledaju, a već su bake – našalio se Mare, što je publika u studiju pozdravila aplauzom, kako njega, tako i se*i baku koja je opčinila sve izgledom. novi.ba

Previous articleOVA STARICA JE FENOMEN: PREŽIVJELA PANDEMIJU ŠPANSKE GRIPE, DRUGI SVJETSKI RAT, I SAD KORONU TRI PUTA!
Next articleIMATE LI OVO U FRIŽIDERU? Nemojte ga koristiti, povlači se iz prodaje! UPOZORENJE KUPCIMA IZ HRVATSKE!