Home Region STANIVUKOVIĆ SE POŽALIO: “Zatvorena su mi vrata televizije u mojoj Republici Srpskoj”

STANIVUKOVIĆ SE POŽALIO: “Zatvorena su mi vrata televizije u mojoj Republici Srpskoj”

71
0

STANIVUKOVIĆ SE POŽALIO: “Zatvorena su mi vrata televizije u mojoj Republici Srpskoj”

“Gostovao sam na svim javnim servisima i televizijama s nacionalnim frekvencijama u regionu, jedino je javni servis naše Republike Srpske ostao zatvoren za mene”, tvrdi Draško Stanivuković.

Novoizabrani gradonačelnik Banje Luke postao je ovih dana prava regionalna medijska zvijezda, a na termine za intervju s njim čekaju i neki mediji iz Njemačke, Italije i Austrije.

– Jedino sam na Radio-televiziji Republike Srpske i dalje nepoželjan. Dakle, samo u mom gradu, u mojoj Republici Srpskoj, zatvorena su mi vrata javnog servisa – rekao je Stanivuković za Srpskainfo.

Podsjeća da je gostovao na svim značajnijim televizijama i govorio za medije u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Podgorici i tvrdi da to ne radi zarad lične promocije nego zato što hoće da bude “najbolji ambasador Banjaluke”.

– Želim da predstavim Banjaluku u najljepšem svjetlu, jer to naš grad zaslužuje. Možemo za kratko vrijeme otvoriti vrata grada, razbiti predrasude i podjele među ljudima, posvetiti se privredi, razvoju poslovnih zona, otvoriti grad prema Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu i drugim gradovima u regiji, i ja već radim na tome. Mnoge sam kontakte već uspostavio i, čim preuzmem dužnost gradonačelnika, vidjeće se prvi efekti tog otvaranja – rekao je Stanivuković.

I na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske govorio je danas o javnom servisu Republike Srpske. Postavio je pitanje da li je istina da RTRS namjerava da ukine jednu od svojih najdugovječnijih i najgledanijih emisija “Banjalučku panoramu” u znak odmazde prema Banjalučanima koji su “pogrešno” glasali.

Na ovo pitanje je odgovorio potpredsjednik Vlade RS Anton Kasipović, koji je i predsjednik Upravnog odbora RTRS-a. Kasipović je rekao da “ne vjeruje” da bi emisija, koja ima značajnu gledanost i utjecaj, mogla biti ukinuta. novi.ba/slobodna-bosna

Previous articleMERKELOVA POVEZALA AZIJU I PANDEMIJU PA REKLA OVO: O njenoj izjavi bruji ceo svet!
Next articleČITAV ŽIVOT RADITE POGREŠNO: Evo kako ćete pravilno OČISTITI UŠI, ovo će vas iznenaditi…