LJUBA ALIČIĆ UVREĐAO SVE MLADE KOLEGE: To nisu pevači, to su BUDALE!

Region

LJUBA ALIČIĆ UVREĐAO SVE MLADE KOLEGE: To nisu pevači, to su BUDALE!

Pevač Ljuba Aličić uopšte nema lepo mišljenje o kolegama, mlađeg starosnog doba, pevač je bez dlake na jeziku rekao šta misli o njima, ne birajući reči… Ljuba Aličić izneo nimalo laskav stav o mlađim kolegama.

– Ma, ne, oni su pametniji od nas, oni će kao nas, stariju gardu da uče kako treba da radimo. To je strašno, ali ja njih ne fermam ni dva posto, uopšte ih ne zarezujem. Ja ne znam da oni postoje, oni zapravo i ne postoje. Eto, neka ti novopečeni pevači dođu u diskoteku i dovedu 1.000 ljudi, onda ću priznati da su pevači – istakao je Ljuba i dodao:

– Ne mogu ovi popularni da dovedu 1.000 ljudi, a kamoli ti novi, koji izađu iz rijalitija, snime jednu pesmu. Kakvi su to pevači, to su sve budale, čuj pevači. To snime CD da imaju ispod jastuka da stave. Ja mogu da izdvojim Darka Lazića, ne kao mog naslednika, već kao dečka koji ozbiljno peva, ima dobre pesme, a ove druge, ma to je bezveze, pa takvih pevača ja mogu da nađem gde hoćete – rekao je Ljuba.

– Darko je dobar dečko, ja nisam ljubomoran i sujetan, moje mesto niko ne može da uzme, niti ja nečije, meni se on baš sviđa kao pevač i ja nemam problem da pohvalim javno kad je neko dobar – zaključio je Aličić. (Espreso.rs/Star)