Home Region Igor se 17 dana borio sa koronom! Ovaj SIMPTOM je bio uzbuna...

Igor se 17 dana borio sa koronom! Ovaj SIMPTOM je bio uzbuna i znak da je vrijeme za bolnicu!

164
0

Igor se 17 dana borio sa koronom! Ovaj SIMPTOM je bio uzbuna i znak da je vrijeme za bolnicu!

Igor se 17 dana borio sa korona virusom u bolnici, sada je na kućnom liječenju, oporavlja se. Na Fejsbuku je podelio svoj iskustvo u borbi sa ovom infekcijom i upozorio na važan simptom koji je znak da se odmah javite ljekaru. Post prenosimo u cjelosti.

“Dragi moji, moram sa vama da podijelim jedno moje Covid + iskustvo o kome se rijetko priča, a mislim da je veoma važno i da može biti od pomoći ljudima koji se kod kuće liječe od Covida, bez ljekarskog nadzora.

Radi se o pojavi modre boje ispod noktiju na šakama (iskreno, nokte na nogama nisam gledao). To izgleda kao kada se ruke zimi smrznu od hladnoće pa nokti pomodre. Ukoliko kod sebe primijetite ovu pojavu znajte da je to signal za uzbunu. Ljekarsko objašnjenje koje sam ja dobio glasi: U pitanju je niska saturacija, odnosno, nizak nivo kiseonika u krvi.

Hitno se obratite ljekaru, koji bi trebalo da vas stavi na dopunski kiseonik. Tu vrijeme igra ključnu ulogu! Pojava modrih noktiju u mom slučaju, iako sam bio na bolničkom kiseoniku, bila je najava visoke temperature preko 40 C i dva dana teške borbe sa temperaturom i najmorbidnijim zamislivim halucinacijama (one zaslużuju poseban tekst). Nadam se da će ovo nekome biti od koristi. (Telegraf.rs)

Previous articleCECU I BRENU STE ODMAH UOČILI, A KO JE OVA ŽENA S NJIMA: Pjevačica, bila u realitiju, PA SE UDALA ZA BOGATAŠA – KO JE ONA?
Next article11 ZNAKOVA DA VAM JE ŠEĆER U TIJELU OPASNO VISOK: Odmah reagujte, ZNAK BROJ 5 JE NAJVAŽNIJI!