CECU I BRENU STE ODMAH UOČILI, A KO JE OVA ŽENA S NJIMA: Pjevačica, bila u realitiju, PA SE UDALA ZA BOGATAŠA – KO JE ONA?

Showbizz

CECU I BRENU STE ODMAH UOČILI, A KO JE OVA ŽENA S NJIMA: Pjevačica, bila u realitiju, PA SE UDALA ZA BOGATAŠA – KO JE ONA?

Na ovoj slici ste sigurno odmah uočili Brenu i Cecu, a Slavicu Tripunović mnogi su zaboravili… Naime, Slavica Tripunović 1993. godine postala je mis Jugoslavije, i bila je posljednja ljepotica koja je nosila tu titulu, ali i jedna od najlepših žena devedesetih godina u očima čitave javnosti.

Nakon toga je odustala od karijere manekenke i lansirala je pjevačku karijeru pod umjetničkim imenom Dajana.

Snimila je nekoliko albuma a onda je i učestvovala u rijalitiju “Farma” 2009. a onda se povukla iz javnosti. Pjevačica je imala probleme 2009. godine kada joj je dijagnostifikovana teška bolest, ali na svu sreću, otkrivena je u ranoj fazi i ona je uspjela da se oporavi.

Dajana ima sina Aleksu koji joj je davao podršku tokom teških dana kroz koje je prošla i 2012. godine. Ona se udala 2013. za biznismena Davida iz Kanade, koji je Slavici poklonio Tipunovićevoj i stan u Beogradu.

– Nedostaje mi muzika i televizija, jer vam to stvara zavisnost. Sve poslove sada sam svela iza kamere. Takođe, posvetila sam se sinu koji je tinejdžer i moja pažnja mu treba više nego ikada – rekla je ona nedavno za “Blic.” (Novi.ba/Blic)