VRANJEŠ SINOĆ OTVORIO DUŠU I PRIZNAO SVE O DIVI: Evo šta je KARLEUŠA sinoć napisala na INSTAGRAMU, samo nekoliko rečenica!

Showbizz

VRANJEŠ SINOĆ OTVORIO DUŠU I PRIZNAO SVE O DIVI: Evo šta je KARLEUŠA sinoć napisala na INSTAGRAMU, samo nekoliko rečenica!

Ognjen Vranješ, nekadašnji reprezentativac BiH bio je gost “Sceniranja” na Kurir televiziji. On je u jednom segmentu emisije odgovarao i na pitanja gledalaca, a jedno je bilo posebno provokativno, ono o bivšoj ljubavnici sa kojom se njegova priča završila javno, skandalozno.

“Da li bi opet bio sa divom?”, glasilo je prvo pitanje.

“Ne. Ne mogu da kažem da nije bilo lijepo. Sada je ništa ne krivim, jer tada je htjela svoje d*pe da spasi. Ne mogu ja da budem kriv što je on našao njoj poruke, dopisivao se sa mnom, ona ne treba mene da blati, da govori da sam ovakav, onakav, nego da reši to sa svojom porodicom”, odgovorio je fudbaler.

“Šta bi joj danas rekao da se vide na sudu i zbog čega je povukao tužbu protiv nje?”, glasilo je drugo pitanje.

“Ništa, samo bi prošao pored nje jer toliko je jadna i očajna, ne bih da joj još ja stajem na muku. Ja do današnjeg dana nisam dobio nijednu tužbu”, rekao je Vranješ i iznenadio nastavkom da mu nije žao načina na koji se sve završilo i da bi sada “sve sedam puta gore napravio”, odgovorio je Ognjen, koji je pjevačicu upoznao na društvenim mrežama.

“Nije on moj kolega. Ja sam njega jednom upoznao u Turskoj”, rekao je Ognjen.

“Najgore su te društvene mreže. Poštujem ja nju, ali ja sam radio više od nje. Prošao sam sve. Malo me vređa kada se priča da je ona neko i nešto, a ja niko i ništa. Ja sam neko i nešto, meni je ona smiješna… Jedan telefonski poziv mogao je sve da završi. Mogla je da kaže kako stoje stvari. Poslije toga nismo bili u kontaktu”, kazao je Vranješ, piše Kurir.rs.

Iako su svi čekali da vide komentar Jelene Karleuše na ovo njegovo priznanje, Jelena se sinoć oglasila na Instagramu, ali je povod bio drugačiji. Karleuša je iskoristila priliku da zahvali ljekarima i medicinskom osoblju koje se bori za pacijente, a zatim je u toku noći nastavila da objavljuje slike sa svojih nastupa, pokazavši još jednom kako Vranješ pripada prošlosti. novi.ba