NE KUKAM! SVI ĆEMO OSETITI KAKO JE KAD SE MALA SUMA RAZVLAČI OD PRVOG DO PRVOG: Ana Bekuta progovorila o KRIZI! I ovo će PROĆI!

Showbizz

NE KUKAM! SVI ĆEMO OSETITI KAKO JE KAD SE MALA SUMA RAZVLAČI OD PRVOG DO PRVOG: Ana Bekuta progovorila o KRIZI! I ovo će PROĆI!

Ana Bekuta na društvenim mrežama podelila je sa svima kako se oseća. Pevačica je otkrila da ne “kuka” zbog toga što ne radi, iako su neki njene reči protumačili pogrešno.

“Rastužuje me kada se moje pređašnje poruke u delu javnosti tumače kao kukanje zato što ne radim. Ne, ne kukam i ne, ne radim. Ko sam ja da kukam, živa i zdrava, pored hiljada obolelih koji se ovih dana bore za život? Ko sam ja da se žalim pored naših lekara koji svaki dan neumorno rade sate i sate prekovremenih i za bedne plate reskiraju zdravlje i život. Iza mene je 35 godina karijere i čitav jedan život. Bilo je i dobrih i loših dana. Srećna sam što sam zaradila za život radeći ono što najviše volim – pevajući. Zato je strašno gledati i slušati kolege iz zemlje i regiona koji navijaju da se ponovo otvore klubovi kako bi mogli ponovo da pevamo. Da li ste normalni? Nijedan ljudski život nije vredan nečijeg nastupa, a ni nečije karijere. Nijedan ljudski život”, napisala je ona.

“Sva zla su prošla, proći će i ovo. Da, verovatno ćemo ostati bez para. Verovatno će nam stvari koje su bile svakodnevnica postati luksuz. Možda ćemo svi da osetimo kako je to razvlačiti malu sumu novca od prvog do prvog. Možda ćemo tada shvatiti kako živi prosečan lekar u Srbiji. Čuvajte se. Važno je da preživimo. Ponovo će biti radosti i života. Prošlo je sve, proće i ovo. Pevaćemo ponovo”, zaključila je na Instagramu, pokrenuvši lavinu komentara. Kurir.rs/K.Đ.