Home Region 40 DANA SE BORILA SA KORONOM, PA OTKRILA! Ovo voće je SPAS...

40 DANA SE BORILA SA KORONOM, PA OTKRILA! Ovo voće je SPAS za cijeli organizam!

160
0

40 DANA SE BORILA SA KORONOM, PA OTKRILA! Ovo voće je SPAS za cijeli organizam!

Da je borba sa korona virusom teška i duga, potvrdila je i Milka Raičević, nutricionista koja se sa ovom bolešću borila 40 dana. Prikovana za krevet, u nemogućnosti da se pokrene i jede, trjpela je nesnosne bolove, koji su joj razarali tijelo.

– Svaka kost me je boljela i nesposobna sam bila da bilo šta uradim, totalno sam bila apatična i sama sebi teška da je bilo nemoguće poboljšati raspoloženje samoj sebi.

Milkin organizam imao je potrebu samo za višnjama, voćem koji umanjuje tjelesnu temperaturu i poboljšava raspoloženje. Doktori preporučuju ishranu sa što više alkalne hrane, kao što su banane, avokado, beli luk, mango, mandarine, ananas i narandže.

Preventiva je najbitnija, onoliko koliko vam je jak imunitet tako ćete se i odbraniti od korone. Nutricionisti preporučuju čaj od breze, unos bobičastog voća, šargarepe, cveklu, med i propolis. kurir.rs

Previous articleBILA JE NAJLJEPŠA DJEVOJČICA, ŠMINKALA SE I IŠLA U SOLARIJ SVAKI DAN: Danas ima 15 godina, ZAPREPASTIT ĆETE SE KAD JE VIDITE…
Next articleDA LI JE TO GRIPA, PREHLADA ILI COVID-19? Simptomi sva tri oboljenja su VEOMA SLIČNI, a evo kako da ih razlikujete i prepoznate šta vam je!