(VIDEO) BIĆU SAHRANJEN U ALEJI VELIKANA: Lepi Mića šokirao izjavom! Održao predavanje posle kog su svi u rijalitiju ZAĆUTALI!

Showbizz

(VIDEO) BIĆU SAHRANJEN U ALEJI VELIKANA: Lepi Mića šokirao izjavom! Održao predavanje posle kog su svi u rijalitiju ZAĆUTALI!

Lepi Mića glasao je za najuobraženijeg cimera u rijalitiju. On je pritom svojim izlaganjem šokirao sve za Crnim stolom.

“Ja sam rođen u centru Sarajeva i ja mogu da kažem da sam ja tata za neke stvari! Došao sam u Beograd i živim u centru Beograda! Ja kada umrem biću sahranjen, za razliku od svih mojih predaka, koji su sahranjeni u Dobrom polju, ja ću biti sahranjen u Aleji velikana”,- rekao je Mića, pa ponovo šokirao izjavom o svojoj smrti, a podsetimo da je nedavno rekao da predoseća da mu nije mnogo ostalo, što je tada izazvalo muk za stolom.

“Ja mogu u ‘Zadruzi’ da budem uobražen više nego svi vi, sa pravom. Niste najpametniji, niste najjači, došli ste ovde da se prezentujete. Niko nas starije ne može staviti u taj koš i nalepiti nam tu etiketu. Sanja, nije uobražena, ona je sebe ovde spustila i ponizila, dozvolila je sebi da moli za ljubav. Dragana se uobrazila, to moram da primetim. Setite se ulazak Nataše Radan i Mine Vrbaški… Da li se sećate Maje Marinković pre dve godine? Nikada ne biste rekli da je to ista osoba. Sada mi liči na sestru Majkla Džeksona”, komentarisao je Mića.

“Kenan je osoba koja ni svojoj devojci ne dozvoljava da mu priđe. On drži svoju priču, nosi titulu sultana, šeta najlepšu devojku”, zaključio je Mića. kurir.rs