Home Magazin Showbizz OVO JE MOJ OPRAŠTAJ, UMORNA SAM OD SVEGA! Pevačica usred emisije otkrila...

OVO JE MOJ OPRAŠTAJ, UMORNA SAM OD SVEGA! Pevačica usred emisije otkrila da se POVLAČI i da je to njen POSLEDNJI NASTUP!

145
0

OVO JE MOJ OPRAŠTAJ, UMORNA SAM OD SVEGA! Pevačica usred emisije otkrila da se POVLAČI i da je to njen POSLEDNJI NASTUP!

Pevačica Maja Odžaklijevska gostovala je u emisiji “Luda noć”, a nakon što je otpevala pesmu saopštila je da je upravo taj nastup njen oprašta od scene.

Naime, pevačica je istakla da je umorna od svega i da je njen nastup u emsiji, kako je rekla, lep oproštaj, što je iznenadilo mnoge gledaoce, a posebno rastužilo one koji vole Maju i njeno pevanje.

– Ovog puta ste me podsetili da vas podsetim da bi ovo zaista da bude jedan lep oproštaj, tako da bih molila da ne nastupam, jeste, znam da to volite, ali ja sam malo umorna od svega – rekla je Maja.

– Opraštam vam što ste me pozvali, u svakom slučaju, hvala i naravno, neka ovo bude lep oproštaj – rekla je pevačica, dok su voditelji istakli da se nadaju da će se Maja ipak vratiti na scenu novom pesmom. kurir.rs

Previous article6 SIMPTOMA NA USTIMA KOJI UKAZUJU NA SMRTNOSNU BOLEST: Sve ih možete sami proveriti, OBRATITE PAŽNJU!
Next articleSNIMAK KAKO MAJA MARINKOVIĆ BEŽI IZ BELE KUĆE! Miljana urla iz sveg glasa i skida je sa OGRADE, odmah uletelo obezbeđenje!