Home Magazin Showbizz MARIJA ŠERIFOVIĆ BIJESNA ZBOG GUŽVI NA CRNI PETAK: KUPITE KOJU KRPU, MOŽDA...

MARIJA ŠERIFOVIĆ BIJESNA ZBOG GUŽVI NA CRNI PETAK: KUPITE KOJU KRPU, MOŽDA UMRETE!

164
0

MARIJA ŠERIFOVIĆ BIJESNA ZBOG GUŽVI NA CRNI PETAK: KUPITE KOJU KRPU, MOŽDA UMRETE!

Pjevačicu Mariju Šerifović razljutile su gužve u trgovinama za Crni petak, pa je objavila sarkastičnu poruku na svom Insta storyju.

Apeliram da u velikom broju, desetine hiljada ljudi danas posjeti sve tržne centre koji rade do 21. Da obavezno kupite koju krpu više i da eventualno umrete za dvije sedmice”, rekla je Marija.

Gužve u trgovačkim centrima u Srbiji razbjesnile su mnoge njihove građane, a popratili su ih i mediji.

-Najcrnji petak u Srbiji, a nebeski narod u redovima tržnog centra”, jedan je od naslova u srbijanskom tisku.

-Nemam dobre riječi po pitanju ponašanja na Crni petak. Ne možete zabraniti Crni petak, dakle onaj koji ga organizira direktno je odgovoran. Imamo mjere, ne možemo posebno izdvajati Crni petak. Nije mi jasno kako je to ljudima najznačajnije, na dan kada je umrlo 57 osoba”, izjavio je na konferenciji Kriznog štaba dr. Predrag Kon, prenosi Nova.rs.

Slične su gužve snimljene i u jednom šoping centru u Zagrebu, a u Rijeci su se ispred Zare stvarali redovi. Inače, Marija Šerifović je podržala stroge mjere koje su uvedene u Srbiji, tvrdeći da bi ovako stalno trebalo biti.

-Dakle, imam za izjaviti da su ove nove mjere jedno savršenstvo i apeliram da ovako treba da ostane lijepo, čisto, mirno, tiho, civilizirano, amin. Nisam mislila doslovno ovako, samo za vrijeme korone, već da ostane ovako doživotno i zauvijek. Možda ne šest, ali u osam lijepo, ključ u bravu i kući svi”, poručila je nedavno. hayat.ba

Previous articleDOBRE VESTI IZ EVROPSKE DRŽAVE: Očekujemo ovo uskoro i KOD NAS! NADAMO SE!
Next articleKORONA UDARA NA VITALNI MIŠIĆ: Ako osećate ovih 11 simptoma znači da je vaše srce napadnuto, ODMAH KOD LEKARA!