Home Magazin Showbizz ZMIJE NISU KAO TE ŽENE, ZALEPE SE ZA NEKOG DA POSTANU POZNATE!...

ZMIJE NISU KAO TE ŽENE, ZALEPE SE ZA NEKOG DA POSTANU POZNATE! Amar Gile opleo po STARLETAMA i ljubavnicama!

66
0

ZMIJE NISU KAO TE ŽENE, ZALEPE SE ZA NEKOG DA POSTANU POZNATE! Amar Gile opleo po STARLETAMA i ljubavnicama!

– Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom – izjavio je pevač tada za “Blic”.

Poznato je da su ga povezivali sa učesnicom “Zadruge” Natašom Radan, sa kojom je navodno i ranije bio u vezi, a on tvrdi da su takve žene spremne na sve.

– Svi znamo kakve su te žene. Svi znamo da će se “zalepiti” za nekog da bi postale poznate i da će uraditi sve. Zmije nisu kakve su te žene. Više ne znam ni šta im je cij, ali verujte da su spremne na sve – rekao je Gile za Grand online.

Sa druge strane bivša supruga pevača je za njega imala samo reči hvale, te o navodnim preljubama nije želela da govori.

Amar i ja smo se razišli mirnim putem. Imamo divne godine iza sebe, kao i sina Darisa, koji je naše najveće bogatstvo. Znala sam za koga se udajem i da će njegovu popularnost pratiti raznorazni medijski napisi na koje se ja nisam obazirala. Amar je divan otac našem sinu. Nas dvoje ćemo ostati prijatelji, kao što smo bili i do sada – rekla je Ena za “Glamur”. (Espreso.rs/Srbija Danas.rs)

Previous articleIGOR MOLI SEVERINU DA SPASU BRAK?! Ne zanima ga šta je bilo, samo da mu se VRATI! A evo šta kaže muškarac kog povezuju s PEVAČICOM!
Next articleŠTA HOĆETE??? Vučić je ovo rekao i svi su zaćutali, a onda je NASTAVIO!