ZMIJE NISU KAO TE ŽENE, ZALEPE SE ZA NEKOG DA POSTANU POZNATE! Amar Gile opleo po STARLETAMA i ljubavnicama!

Showbizz

ZMIJE NISU KAO TE ŽENE, ZALEPE SE ZA NEKOG DA POSTANU POZNATE! Amar Gile opleo po STARLETAMA i ljubavnicama!

– Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom – izjavio je pevač tada za “Blic”.

Poznato je da su ga povezivali sa učesnicom “Zadruge” Natašom Radan, sa kojom je navodno i ranije bio u vezi, a on tvrdi da su takve žene spremne na sve.

– Svi znamo kakve su te žene. Svi znamo da će se “zalepiti” za nekog da bi postale poznate i da će uraditi sve. Zmije nisu kakve su te žene. Više ne znam ni šta im je cij, ali verujte da su spremne na sve – rekao je Gile za Grand online.

Sa druge strane bivša supruga pevača je za njega imala samo reči hvale, te o navodnim preljubama nije želela da govori.

Amar i ja smo se razišli mirnim putem. Imamo divne godine iza sebe, kao i sina Darisa, koji je naše najveće bogatstvo. Znala sam za koga se udajem i da će njegovu popularnost pratiti raznorazni medijski napisi na koje se ja nisam obazirala. Amar je divan otac našem sinu. Nas dvoje ćemo ostati prijatelji, kao što smo bili i do sada – rekla je Ena za “Glamur”. (Espreso.rs/Srbija Danas.rs)