Home Region Mama i tata traže dadilju, imaju bolesni zahtjev: ‘Za to ćeš dobiti...

Mama i tata traže dadilju, imaju bolesni zahtjev: ‘Za to ćeš dobiti 80 kn po satu…’

71
0

Mama i tata traže dadilju, imaju bolesni zahtjev: ‘Za to ćeš dobiti 80 kn po satu…’

Oglas za dadilju postao je viralan zbog bizarne i dugačke liste zahtjeva koju su roditelji naveli za buduću zaposlenicu. Od nje se očekuje ne samo da bude dadilja, već i čistačica, učiteljica i osobni kupac, i to za neadekvatnu plaću.

Na početku stoji kako će se žena brinuti o dvoje djece od osam i 13 godina, raditi od 11 do 19 sati, a dulje tijekom školskih praznika. Njezine odgovornosti bile bi spremanje djece za školu i izvanškolske aktivnosti, vožnja i kuhanje.

Ostatak popisa izazvao je bijes na društvenim mrežama jer se od zaposlenice očekuje i da pere odjeću svih ukućana, čisti, kupuje namirnice, podučava djecu i obavlja razne poslove za roditelje poput odlaska u banku i ljekarnu, prenosi Magazin.hr

Osim toga, idealna kandidatkinja treba biti stara između 20 i 35 godina, imati diplomu i dvije godine iskustva kao dadilja koja živi s obitelji te biti “75 posto spremna na putovanja”, što god to značilo.

Bizarni oglas završio je na Redditu s opisom: “Budi određene dobi, imaj diplomu, budi dadilja, čistačica, učiteljica, osobni kupac i puno više za 13 dolara na sat”. Stotine ljudi nisu mogle vjerovati što sve roditelji traže od zaposlenice, dok zauzvrat nude jako malu plaću.

“U suštini, posvoji moju djecu za 13 dolara po satu”, “Oni ne zapošljavaju dadilju, već surogat roditelja”, “Budi majka mojoj djeci jer se meni ne da baviti time. Uz to, kuhaj mi i čisti”, “U prijevodu: Nama se ne da baviti djecom pa ti možeš preuzeti”, samo su neki od komentara na oglas. priznajem.hr

Previous articlePOVLAČI SE JOŠ JEDAN PROIZVOD IZ PRODAJE: Pronađene povišene količine bakterija…
Next articleMajka podijelila pametan kućni lijek za bol u uhu koji je ubrzo osvojio internet!