Home Magazin Showbizz SRBIJA UVELA NOVE MJERE PROTIV KORONE, MARIJA ŠERIFOVIĆ SE ODMAH OGLASILA NA...

SRBIJA UVELA NOVE MJERE PROTIV KORONE, MARIJA ŠERIFOVIĆ SE ODMAH OGLASILA NA INSTAGRAMU: “Ove nove mjere su jedno savršenstvo”

80
0

SRBIJA UVELA NOVE MJERE PROTIV KORONE, MARIJA ŠERIFOVIĆ SE ODMAH OGLASILA NA INSTAGRAMU: “Ove nove mjere su jedno savršenstvo”

Pjevačica Marija Šerifović oglasila se na Instagramu povodom sve strožijih mjera da bi se suzbila epidemija koronavirusa.

– Dakle, imam za izjaviti da su ove nove mjere jedno savršenstvo i apeliram da ovako treba da ostane lijepo, čisto, mirno, tiho, civilizirano, amin. Nisam mislila doslovno ovako, samo za vrijeme korone, već da ostane ovako doživotno i zauvijek. Možda ne šest, ali u osam lijepo, ključ u bravu i kući svi – poručila je Marija.

Inače, u Srbiji su ove subote uvedene nove mjere koje uključuju skraćenje radnog vremena do 18 sati i obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru te zabranu javnih okupljanja s više od pet osoba. novi.ba

 

Previous article(VIDEO) SVI PVC PROZORI IMAJU OPCIJU ZBOG KOJE ĆE VAM U STANU BITI MNOGO TOPLIJE, A RAČUNI ZA STRUJU MANJI: Evo šta trebate uraditi!
Next articleDODIK NAPRAVIO SKANDAL PRED UN-OM!Ovo je cijeli svijet slušao: ODMAH SE OGLASILE AMERIKA I NJEMAČKA!