MAJA PUKLA ČAK 23.200 € ZA 10 ESTETSKIH OPERACIJA: Smanjila nos za 3.200 €, popunila JAGODICE za 3.500 €, a ovo je PAPRENO platila…

Showbizz

MAJA PUKLA ČAK 23.200 € ZA 10 ESTETSKIH OPERACIJA: Smanjila nos za 3.200 €, popunila JAGODICE za 3.500 €, a ovo je PAPRENO platila…

Maja Marinković dala je brdo para da bi postala lepotica! Učesnica ,,Zadruge” potrošila je čak 23.200 evra na plastične operacije da bi se od “ružnog pačeta” transformisala u labuda! Starleta je sa samo 24 godine već imala desetak estetskih korekcija, koje su je papreno koštale.

– Maja se tokom leta baš spremala za četvrtu sezonu ,,Zadruge”! Čim je kročila u Belu kuću, svi su prokomentarisali da je neprepoznatljiva!

Najviše promena ima na licu, pa je tako smanjila nos za 3.200 evra, a čim se oporavila, otišla je na podizanje i zakošenje uglova oka i obrva, kao i popunjavanje jagodica. Za to je platila čak 3.500 evra. Ovim je dobila „mačkasti pogled” – otkriva izvor blizak Marinkovićevoj.

On dodaje da ovde nije bio kraj njenom ulepšavanju. Kad je raskinula vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, utehu je pronašla kod hirurga!

– Rešila je da promeni oblik i konturu lica operacijom brade od 1.500 evra. Ubrizgala je botoks, istetovirala obrve, a korigovala je i usne, i to već treći put. Najviše novca je dala za fasete za zube – 5.000 evra – priča sagovornik.

Prema njegovim rečima, Maja je prve operacije imala još pre nego što je ušla „Zadrugu 2″.

– Još tada je uvećala grudi, prvi put uradila usne i zategla lice. Tada ju je sve to koštalo 10.000 evra. Kad su je pitali odakle joj toliki novac za operacije, govorila je da je sve to platio otac. Kasnije je tvrdila da je sve nove operacije finansirala sama – otkriva izvor.

Majin tata Radomir Marinković Taki potvrđuje da je uložio pare u ćerkin izgled. – Pre nekoliko godina sam joj platio grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi. Doterala je i liniju, vodila je računa o tome šta jede – rekao je Taki. kurir.rs/hit