Home Magazin Zanimljivosti (VIDEO) NEĆETE VJEROVATI: POGLEDAJTE ŠTA SE DESI AKO POKUŠATE FOTOKOPIRATI NOVČANICU OD...

(VIDEO) NEĆETE VJEROVATI: POGLEDAJTE ŠTA SE DESI AKO POKUŠATE FOTOKOPIRATI NOVČANICU OD 50 EURA!

222
0

(VIDEO) NEĆETE VJEROVATI: POGLEDAJTE ŠTA SE DESI AKO POKUŠATE FOTOKOPIRATI NOVČANICU OD 50 EURA!

YouTuber kojeg pod nadimkom Caepa Cool prate nešto više od 43 hiljade ljudi napravio je eksperiment kako bi vidio što će se dogoditi ako pokuša fotokopirati novac. Za pokus je koristio novčanicu od 50 eura, a rezultati su iznenadili i njega.

Nakon prvog pokušaja kopiranja, fotokopija novčanice je po sebi imala bijele crte po cijeloj dužini. Objašnjavajući kako želi provjeriti prepoznaje li uređaj novac pa blokira kopiranje ili nešto na novčanici ometa kopiranje, pri idućem je pokušaju s novčanicom ubacio i kartu Uno. Na fotokopiji su i novčanica i karta imale bijele crte.

U trećem pokušaju je prekrio dio novčanice bijelom trakom i konačno uspio zavarati uređaj i kopirati novčanicu bez crta, no bilo je očito da je dio novčanice prekriven. No, ako ste se mislili obogatiti fotokopirajući novčanice, moramo vas razočarati – više je nego očito da se radi o kopiji, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu. hayat.ba

 

Previous articlePOGLEDAJTE GDJE ŽIVI MILORAD DODIK, SAGRADIO 3 KUĆE KAO TVRĐAVE: Pogledajte kako izgleda imovina ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BIH (FOTO)
Next articleTRAVARI JE PLAĆAJU ZLATOM: KAŽU DA LIJEČI RAK, NORMALIZIRA KRVNI PRITISAK I DJELUJE PROTIV BOLOVA!