(VIDEO) KRISTIJAN SINOĆ USTAO I PRED SVIMA OVO OTKRIO O ARKANU: Svi čekaju reakciju Veljka i Cece kad čuju, EVO ŠTA MU JE ARKAN DAO!

Showbizz

(VIDEO) KRISTIJAN SINOĆ USTAO I PRED SVIMA OVO OTKRIO O ARKANU: Svi čekaju reakciju Veljka i Cece kad čuju, EVO ŠTA MU JE ARKAN DAO!

Zadrugai Kristijan Golubović otkrio je sve detalje poznanstva sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, priznao da su bili neprijatelji, a onda se sprijateljili.

U Bijeloj kući ovonedeljni vođa Kristijan Golubović dijeli budžete, a na red je došla srednja svota novca. Golubović je prilikom podjele komentarisao svakog zadrugara, a kada je došao red na Marka Đedovića, on je spomenuo i Željka Ražnatovića Arkana.

– On opasno plete ovdje, mene je da ne kažem ubacio u mašinu. Krenuli smo da se raspravljamo. Iako si ti novinar, neke stvari ne znaš, jer smo bili na nekoj drugoj liniji fronta, a ti si došao kasnije sa diktafonom. Svaka čast, Arkan je u jednoj sekundi bio moj krvni neprijatelj, pa smo postali najbolji preko mog školskog druga i pomirio nas je njegov prijatelj i taj čovjek mi je učinio, poklonio mi je 50.000 maraka, koji sam dao Kneletovom ubici. Mnogo sam učinio za tog čovjeka i on za mene, trebali smo da se poubijamo. Ali takvi smo karakteri, ali to poštovanje koje imamo jedni prema drugima… – rekao je Kristijan i Marku Đedoviću dao srednji budžet i dodao:

– Ti razumiješ, uvrijedilo me je kada si rekao ironično da ja imam životnu školu. Kad prođeš sve u životu, čak i ono više od akademskog građana, kompetentan si da kažeš. Mogli bismo još da se kidamo, ali mislim da si me skapirao – dodao je Golubović. balasevizam.novi.ba