Home Magazin Showbizz ESTRADA SE OPRAŠTA OD KOLEGE, NA RESPIRATORU BIO 9 DANA: “Ova korona...

ESTRADA SE OPRAŠTA OD KOLEGE, NA RESPIRATORU BIO 9 DANA: “Ova korona kosi i ne bira”

46
0

ESTRADA SE OPRAŠTA OD KOLEGE, NA RESPIRATORU BIO 9 DANA: “Ova korona kosi i ne bira”

Bojan Zlatanović, bubnjar “Amadeus benda”, preminuo je danas u 45. godini od posljedica korona virusa, a njegove kolege iz benda opraštaju se od njega emotivnim porukama na društvenim mrežama.

Pored muzičara iz popularnog benda, mnogi jpevači su se oglasili povodom tužne vijesti. Bora Đorđević prisjetio se poznanstva i saradnje sa Bojanom, te se osvnruo na opaki virus od kojeg je Zlatanović preminu.

“Momci iz Amadeus benda sa kojima sam sarađivao su jako dobro vaspitani i prijatni ljudi i sarađivali smo na opšte zadovoljstvo. Moje iskreno saučešće Bojanovim najbližima. Ova korona kosi i ne bira. Umro je Bor, menadžer Leksington benda, naš menadžer Bane je teško preboleo kovid 19 a Miša Aleksić i njegova supruga Jasmina su trenutno u bolnici. Ljudi, čuvajte se”, rekao je Bora Čorba za Kurir.

Kompozitor Dragan Brajović Braja objavio je Bojanovu crno-belu fotografiju, a uz to je kratko napisao: “Tokane, slava ti i hvala”. Pjevačica Slađa Alegro istakla je da je slomljena zbog smrti kolege, te se na svom Instagramu oprostila od njega.

“Nemam riječi da opišem tugu. Počivaj u miru dobri naš”, poručila je ona.

Pjevačica Ivana Pavković takođe se oglasila na društvenoj mreži.

“S anđelima putuj”, poručila je Pavkovičeva.

– Istina je da je Bojan preminuo. On je bio na respiratoru već 8-9 dana, prije toga je bio na neinvazivnoj terapiji kiseonikom. Bilo mu je sve gore i gore. Jutros u 9.20h se to desilo. Zahvaljujemo osoblju i direktoru bolnice “Doktor Dragiša Mišović”, dali su sve od sebe da ga spasu. Nije mu bilo pomoći. On će nastaviti da živi sa nama kroz Amadeus bend – rekao je za Kurir Aca Amadeus . (Kurir.rs)

Previous articleNIPOŠTO NE KUCAJTE OVE RIJEČI u tražilici GOOGLE-a: POLICIJA VAM MOŽE POKUCATI NA VRATA!
Next articleODLIČNE VIJESTI ZA NEZAPOSLENE OSOBE: Potpisana saradnja sa NJEMAČKOM! Evo šta je u pitanju!