Home Magazin Showbizz ZNATE LI KO JE OVA PJEVAČICA PORED ŠABANA ŠAULIĆA? Bili su veoma...

ZNATE LI KO JE OVA PJEVAČICA PORED ŠABANA ŠAULIĆA? Bili su veoma bliski: NEMA ŠANSE DA POGODITE KO JE ONA!

199
0

ZNATE LI KO JE OVA PJEVAČICA PORED ŠABANA ŠAULIĆA? Bili su veoma bliski: NEMA ŠANSE DA POGODITE KO JE ONA!

Za kraljem narodne muzike plakali su i plaču mnogi, iako je prošlo dosta vremena još uvijek je teško pomiriti se sa time što mu se desilo i da ga više nema. Šaban je bio omiljen među svojm kolegama, prijateljima, publikom, ma gdje god da je došao, svi su ga voljeli i srdačno ga gostili gdje god da bi se pojavio. Sa mnogima je na estradi bio u dobrim odnosima, a čak i ako sa nekim nije, nikada to nije nešto posebno javno iskazivao te je takve stvari više držao za sebe.

Naime, poznata pjevačica Nada Topčagić, pričala je jednom prilikom upravo o svom odnosu sa Šabanom i priznala kako je bila razorena kada je čula vijesti o njegovoj smrti jer je jako voljela Šabana i jer su imali baš blizak odnos. Njih dvoje bili su prijatelji dugi niz godina i rado su zajedno uživali na slavljima i druženjima, a Nada je odlučila da ispriča i jednu anegdotu po kojoj će ga uvijek pamtiti.

Naime, njih dvoje su često zajedno nastupali, a kada su imali nastupe po Europi nije bilo baš jeftino putovati pa su odlučili uzeti samo jedan kupe od Milana do Beča. Obzirom da je kupe bio prilično mali za četiri osobe, Šaban je kazao ostalima da puste Nadu, kao damu, da spava u kupeu, a da oni svi idu hodati kroz voz. Nada kaže kako se uvijek isplače kad se toga sjeti i kad to ponovno priča, jer je Šaban uvijek štitio i uvijek je pazio kao svoju mlađu sestru. novi.ba

Previous articleHRVAT PREBOLIO KORONU, PA OTKRIO ŠTA MORATE IMATI KOD KUĆE: Napisao pismo i spisak lijekova, EVO ŠTA GA JE SPASILO!
Next articlePOČEO LOCKDOWN, OGORČENI UGOSTITELJI IZAŠLI NA ULICE: “Želimo da radimo, konobari ne prenose zarazu”, BRČACI OGORČENI ZBOG NOVIH MJERA!