Home Magazin Showbizz (VIDEO) KAKO JE LEGENDARNI IZET PRIJE 10 GODINA PREDVIDIO PANDEMIJU, evo šta...

(VIDEO) KAKO JE LEGENDARNI IZET PRIJE 10 GODINA PREDVIDIO PANDEMIJU, evo šta je rekao ŠEFIKI ZA MASKE: “Pandemija je neizbježna”

94
0

(VIDEO) KAKO JE LEGENDARNI IZET PRIJE 10 GODINA PREDVIDIO PANDEMIJU, evo šta je rekao ŠEFIKI ZA MASKE: “Pandemija je neizbježna”

Jedna od uloga s kojom je rahmetli Mustafa Nadarević stekao veliki broj fanova bila je i ona Izeta Fazlinovića u seriji Lud, zbunjen, normalan.

Ono što nam je tada bila samo smiješna scena u seriji, desetak godina kasnije postala je naša svakodnevica pa nije neobično što se ova scena za vrijeme pandemije naveliko dijelila društvenim mrežama.

– Pandemija je neizbježna. Pitanje je samo dana kad se desiti. E kad udari, onda mi moramo bit spremni, govori Izet kućnoj pomoćnici Šefiki.

– Pa će te ta maska spasiti, jel?, bocka ga Šefika.

. Pa jašta neg’ će me! Kako si glupa, ništa ne znaš. Pogledaj ove slike. Sve Japanci u maskama, idu na posao u maskama, idu po ulici u maskama, valjda i kod kuće se se*saju u maskama”, odgovara joj Izet u svom stilu, a onda mu dolazi ideja: “Šefika moja! Pa bravo, bravo! Ljudi će onda kupovat’ove maske! Ma nema ovo veze! Ovo je samo prototip, Šefika, prototip.”

Prisjetimo se ove scene: novi.ba

 

Previous article(VIDEO) JANJUŠ HOĆE DA NAPUSTI KUĆU ZBOG MAJE! Ne mogu da ti budem momak, nemoj više da me MALTRETIRAŠ: Nakon pomirenja, odmah je UCENIO!
Next articleIMATE PREVIŠE VOSKA U UŠIMA I SVRBI VAS UHO? Američki pedijatar otkriva kako da izbacite SAV VOSAK jednostavno i bezbolno, NE TREBAJU VAM ŠTAPIĆI ZA UŠI!