STARAC SKOČIO U JEZERO I GOLIM RUKAMA SPASIO PSIĆA IZ RALJA ALIGATORA!

Region

STARAC SKOČIO U JEZERO I GOLIM RUKAMA SPASIO PSIĆA IZ RALJA ALIGATORA!

U dramatičnom susretu koji je snimila nadzorna kamera muškarac s Floride ušao je u vodu i spasio 3-mjesečno štene iz ralja gladnog aligatora. Richard Wilbanks (74) iz naselja Estero otrčao je u svoje dvorišno jezerce i hrvao se s aligatorom kojem je otvorio čeljust te spasio Gunnera, kavalirskog španijela kralja Charlesa.

-Šetali smo oko jezera – rekao je Wilbanks za CNN. “Izašao je iz vode poput projektila. Nikad nisam mislio da aligator može biti toliko brz. Sve se dogodilo tako brzo.”

Kaže kako je zbog adrenalina ili instinkta automatski skočio u vodu. Dodaje kako držati aligatora nije bilo toliko izazovno, no otvoriti mu čeljust bilo je “ekstremno teško”. Wilbanks kaže kako su mu ruke bile izgrižene te da se kasnije otišao cijepiti se protiv tetanusa.

Gunner je imao ubodnu ranu na trbuhu, no dobro se oporavlja nakon pregleda kod veterinara. Inače, kamere južno of Fort Myersa postavljene su zbog partnerstva organizacije Florida Wildlife Federation i zaklade fSTOP.

-Živimo u zajedničkom krajoliku – rekla je Meredith Budd za WINK. “Ne želimo samo tolerirati divlji svijet već koegzistirati”.

Wilbanks se slaže s njihovom misijom i ne želi da aligator bude uklonjen iz jezera. “Oni su dio prirode i dio naših života”, rekao je. Gunnera i dalje vodi u šetnju, no drži ga na uzici i barem nekoliko metara od jezera. “Naši kućni ljubimci, oni su nam poput porodice”, rekao je. hayat.ba

@wingwomanmc

would you? Walking the dog in florida around any body of water this is a risk we take. Florida wildlife be savages sometimes.

♬ original sound – MelissaChipps