Home Zdravlje Čišćenje debelog crijeva slanom vodom: Izbacite sve otrove nakon zatvora i to...

Čišćenje debelog crijeva slanom vodom: Izbacite sve otrove nakon zatvora i to u roku od 30 minuta! (RECEPT)

159
0

Čišćenje debelog crijeva slanom vodom: Izbacite sve otrove nakon zatvora i to u roku od 30 minuta! (RECEPT)

Tijelu je potrebna so za pokretanje različitih biohemijskih procesa. Fiziološki rastov pomaže ne samo u čišćenju crijeva, već i u uklanjanju hroničnog umora. Potrebna vam je morska so ili himalajska, ali ne jodirana. Voda treba da se prokuva, pa ohladi do sobne temperature. Može biti i malo toplija. Dodajte joj 2 kašike soli.

Takođe će vam biti potreban limun kako biste smanjili ili ublažili ukus soli. Sipajte vodu u staklenu teglu, dodajte so, limunov sok i zatvorite teglu. Promućkajte dok se so ne rastopi.

Rastvor treba da popijete u roku od 5 minuta (što prije to bolje). Tada treba da legnete na bok i masirate stomak, a zatim na drugi bok i masirajte opet stomak. Za pola sata crijeva će se očistiti.

Proces čišćenja može da se završi nakon par sati, pa je dobro da to vrijeme budete kod kuće. Ovo čišćenje je dobro uraditi na prazan stomak ili nekoliko sati nakon jela.

Napomena: Ovo radite samo ako imate ozbiljne opstipacije i uz savjetovanje sa lekarom. Ukoliko hoćete da normalizujete probavu, dobro bi bilo da izbacite bijelo brašno i slatkiše iz ishrane. Jedete mnogo supica i barenog i sjvežeg povrća. novi.ba

Previous articleAutobus udario u stub na autocesti, izgorjelo osam putnika!
Next articlePRATITE SIMPTOME: Evo kakao da znate da li se COVID-19 spustio NA PLUĆA!