OVO SU NAJNAPORNIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Teški kao crna zemlja, jeste li među njima?

Zanimljivosti

OVO SU NAJNAPORNIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Teški kao crna zemlja, jeste li među njima?

Svako od nas ima mane i ponekad može biti dosadan i naporan u društvu, ali, ako je vjerovati astrologiji, pet horoskopskih znakova ističu se kao najnaporniji, piše PinkVilla. Razgovor s njima može biti pravo mučenje jer se često ne znaju zaustaviti. Jeste li vi među njima?

Jarac – Nerviraju ljude svojom praktičnošću i učinkovitošću. Često tlače suradnike i kolege da rade više nego što bi trebali i teže savršenstvu. Iako ljude to ponekad iritira, kasnije se time okoriste.

Lav – Lavovi uvijek trebaju puno pažnje i žele biti u središtu pozornosti i neće prestati govoriti sve dok se njihove potrebe ne zadovolje.

Vaga – Poznato je da Vage žele sve dovesti u red, a to ljude nervira jer one često ulažu svu svoju energiju kako bi postigle ravnotežu u situacijama da bi se svi oko njih osjećali ugodno.

Škorpion – Škorpioni su tajnoviti i imaju tendenciju iznervirati svoje sugovornike pretjeranim skrivanjem i zadržavanjem informacija. Mogu se lako naljutiti i manipulirati ljudima.

Strijelac – Njihova je najveća dosadna osobina to što ne znaju kada treba stati. Oni stalno žele istraživati i uživati ​​u novim pustolovinama. (index.hr)