Home Zdravlje OVO JE NAJOPASNIJA NAMIRNICA KOJU STALNO JEDEMO: Često je na sniženju, a...

OVO JE NAJOPASNIJA NAMIRNICA KOJU STALNO JEDEMO: Često je na sniženju, a izaziva NAJTEŽE BOLESTI!

285
0

OVO JE NAJOPASNIJA NAMIRNICA KOJU STALNO JEDEMO: Često je na sniženju, a izaziva NAJTEŽE BOLESTI!

Namirnica koja je često na sniženju, a retko ko bi vam rekao da je štetna za čovekov organizam i da je odmah izbacite iz ishrane! Iako znamo da može biti veoma ukusna, ali je toliko puna otrova, hormona, fekalnih materija, pesticida i antibiotika.

Viršle se prave od otpada životinjskih organa, hrskavice, kostiju, creva, nerava i drugih nejestivih delova organa. Nakon detaljnih studija koje su istražile povezanost ove hrane i nastanka kancera, rezultati su bili poražavajući.

Sastav viršle je više od 50 odsto otrova! Svetski fond za istraživanje raka je naveo da bi ljudi trebalo da izbace ovu mesnu prerađevinu iz svoje ishrane što pre, ako žele da sačuvaju svoje zdravlje.

Osim viršli, na ovoj listi su i paštete, kobasice, parizeri, šunke i ostale fabrički upakovane mesne „poslastice“. (Espreso.rs)

Previous articlePACIJENT POBEGAO IZ KOVID BOLNICE U NIŠU: Policija ga pronašla u stanu, nije se opirao, ali je imao OVAJ IZGOVOR!
Next articleESTRADA U SUZAMA ZBOG SMRTI MUSTAFE NADAREVIĆA: Opraštaju se od glumca emotivnim rečima, a evo šta je napisala Šabanova UDOVICA!