Detalji horora na autocesti u Hrvatskoj: Četvero mrtvih, poznato kako je došlo do nesreće!

Region

Detalji horora na autocesti u Hrvatskoj: Četvero mrtvih, poznato kako je došlo do nesreće!

Na 19. kilometru autoceste A1 u smjeru Karlovca u subotu oko 7:20 ujutro iza odmorišta Desinec dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su sudjelovali kamion i kombi, a u kojoj je više osoba smrtno stradalo i ozlijeđeno, priopćila je zagrebačka Policijska uprava.

O uzrocima i okolnostima u kojima je došlo do ovog sudara zasad nema službenih informacija.

Kako se neslužbeno saznaje, život su izgubile četiri osobe, a pet ih je teško ozlijeđeno. I šleper i kombi, oba hrvatskih registarskih oznaka, nakon sudara su sletjeli u jarak nekoliko metara od ceste, piše Jutarnji.hr.

Prema trenutno dostupnim informacijama, kombi vozilo je stajalo u kvaru na zaustavnoj traci te je kamion naletio na njega. Više detalja trebalo bi biti poznato nakon policijskog uviđaja.

Iz Hrvatskog autokluba su priopćili da je zbog nesreće za sav promet zatvorena autocesta A1 između čvorova Donja Zdenčina i Jastrebarsko u smjeru Dubrovnika. Promet je preusmjeren i vodi se obilaznim pravcima.

Iz HAK-a mole vozače za dodatan oprez jer se stvorila kilometarska kolona vozila na izlazu naplatne postaje Donja Zdenčina. fokus.ba