Home Zdravlje PUMPA ENERGIJU DO DASKE! Ovo je najbolji NAPITAK na svetu! Leči APSOLUTNO...

PUMPA ENERGIJU DO DASKE! Ovo je najbolji NAPITAK na svetu! Leči APSOLUTNO sve! A 100 posto je PRIRODAN! (RECEPT)

158
0

PUMPA ENERGIJU DO DASKE! Ovo je najbolji NAPITAK na svetu! Leči APSOLUTNO sve! A 100 posto je PRIRODAN! (RECEPT)

Ne samo da topla voda stimuliše vaš želudac i rad creva, već se veruje da limun prečišćava jetru. Takođe, pomaže želudačnoj kiselini u varenju hrane i eliminaciji toksina.

JAČA IMUNITET – Citrusi poput limuna bogati su vitaminom C i askorbinskom kiselinom. Vitamin C pomaže u prevenciji i lečenju prehlade, dok askorbinska kiselina pomaže apsorpciju gvožđa, koje takođe ima bitnu ulogu u jačanju imunološkog sistema.

ALKALIZUJE TELO – Ukoliko je vaše telo u hroničnom pH disbalansu, podložno je različitim bolestima i infekcijama. Premda je limun kiseo, on ima izuzetno alkalizujući efekt i njegovom upotrebom osiguravate balans pH vrednosti tela, pogotovo ukoliko često konzumirate meso, sir i alkohol.

DETOKSIKACIJA – Limunada je prirodni diuretik, što znači da pomaže i omogućava lakšu eliminaciju toksina i otrova iz vašeg tela.

DAJE VAM ENERGIJU – I najveći ljubitelji jutarnje kafe su se odvikli od ove navike nakon nekoliko dana konzumiranja tople vode s limunom. Kombinacija limuna i tople vode pomaže hidrataciji i dotoku kiseonika u krv, zbog čega ćete se osećati odlično.

ČINI VAŠU KOŽU DIVNOM – Hronična dehidratacija isušuje vašu kožu i čini je ispucalom, dok je topla limunada idealan način da se pobrinete za njen zdrav izgled. Vitamin C igra ključnu ulogu u održavanju kože zdravom, dok antioksidanti deluju protiv starenja i pojave bora. (Espreso.rs/informer)

Previous articleMUŠKARAC UBIO ČOVEKA KADA MU JE REKAO DA STAVI MASKU: U ovom velikom GRADU ljudi su PRETSRAŠENI!
Next articleSVI SU MISLILI DA SAM 10 GODINA MLAĐA: A samo sam svaki dan primenjivala ovaj STARI TRIK sa BELIM LUKOM! (RECEPT)