Home Region Jasmin se trebao uskoro ženiti, a ubiše ga migranti: Njegova djevojka shrvana...

Jasmin se trebao uskoro ženiti, a ubiše ga migranti: Njegova djevojka shrvana bolom “Živote moj, tugo moja, zar sad da me ostaviš?!”

178
0

Jasmin se trebao uskoro ženiti, a ubiše ga migranti: Njegova djevojka shrvana bolom “Živote moj, tugo moja, zar sad da me ostaviš?!”

Ubistvo Jasmina Berovića šokiralo je cijelu državu i izazvalo bijes građana koji su jučer izašli na ulice. Oni koji su bolje poznavali Berovića kažu da ne bi mrava zgazio i da nije bio problematičan. Murat Mulaosmanović vlasnik kuće u kojoj je smješten kafić u prizemlju opisao je krvavi sukob koji se iz kafića prenio na ulicu.

– Berović se trebao uskoro ženiti, a, eto, ubiše ga. Vidio sam da je jedan migrant letvom udario u glavu Jasmina, koji je pao na zemlju, a drugi migranti su noževima napali Jasminove prijatelje. Krvi je bilo posvuda. Prije nego je došla policija, migranti su pobjegli, a Beroviću, nažalost, nije bilo spasa iako su ga ljekari Hitne pomoći dugo reanimirali, dodaje Mulaosmanović.

– Tokom posjete Otesu na lice mjesta stigla je i uplakana djevojka, za koju su nam mještani kazali da je “djevojka stradalog mladića” – piše Oslobođenje. Ona je na svom Facebook profilu napisala: “Živote moj, tugo moja, zar sad da me ostaviš?”.

Potom je objavila zajedničku fotografiju i napisala: “Živote moj premalo je trajalo 07.11.2014-17.11.2020.” Kako saznajemo, migranti su i ranije pravili probleme u ovom kafiću. Pijančili su i odlazili bez plaćenog računa.

Oni koji su bolje poznavali Berovića kažu da ne bi mrava zgazio i da nije bio problematičan. Društvene mreže jučer su bile preplavljene emotivnim porukama u kojima se prijatelji opraštaju od ubijenog 36-godišnjaka – piše Oslobođenje.

Migrant iz Maroka Hišam Aglaras (Hicham Aglaras), koji je osumnjičen za ubistvo Jasmina Berovića u Otesu uhapšen je danas u jednoj od napuštenih hala Energoinvesta na razmeđu općina Novi Grad i Ilidža.

Uhapsili su ga pripadnici Specijalne jedinice MUP-a KS. bh-index.info

Previous articleNIJE PUŠENJE: Nećete vjerovati kada saznate šta izaziva RAK pluća!
Next articlePILA JE KAŠIKICU OVE SMJESE SVAKOG JUTRA PRIJE DORUČKA: Dogodile su joj se 4 nevjerovatne stvari!