SRBIJA SE UŽARILA OD KOVIDA Bukti korona na sve strane, a situacija u 2 grada je PREKO NOĆI postala alarmantna!

Region

SRBIJA SE UŽARILA OD KOVIDA Bukti korona na sve strane, a situacija u 2 grada je PREKO NOĆI postala alarmantna!

Ostvaruju se najcrnje prognoze po broju novozaraženih i preminulih od posledica korona virusa..

Tokom poslednja 24 sata na korona virus u Srbiji je testirano 18.980 građana od kojih je 6.109 bilo pozitivno. Preminulo je 29 obolelih dok se na respiratorima u bolnicama širom Srbije 186 pacijenata bori za život.

Trend rasta broja novozaraženih beleži se u gotovo svim mestima u našoj zemlji, a četiri najveća grada ne silaze sa vrha crne liste.

Na prvom mestu je kao i do sada Beograd u kom je još jedan dan u nizu zaraženo više od 2.000 ljudi. Sve veći broj novozaraženih beleži i Novi Sad u kom je registrovano 463 novozaraženih dok je u Kragujevcu dramatičnih 246.

Niš se takođe opasno približava brojci od 200 novozaraženih. U najvećem gradu na jugu Srbije u poslednja 24 sata zabeležena su 182 nova slučaja. Trenutno vrlo zabrinjava situacija u Valjevu i Pančevu.

Valjevo je na neslavnoj listi nakon dva dana. U tom gradu je preko noći zabeleženo 136 novih slučajeva korone. Teška situacija je u Pančevu gde je prema podacima za prethodna 24 sata zabeleženo 127 novih slučajeva.

Brojku od 100 prešlo je i Kraljevo sa 116 novoobolelih. Zatim slede Požarevac i Zrenjanin sa 111 kovid pozitivnih, Čačak ima 89, a Subotica 70 novozaraženih. Ostali gradovi i opštine imaju ispod 70 novozaraženih. (Kurir.rs)